Sponsor Message:
Aviation Photography Forum
My Starred Topics | Profile | New Topic | Forum Index | Help | Search 
Upload Page Problem?  
User currently offlineRG828 From Brazil, joined Jan 2004, 582 posts, RR: 1
Posted (10 years 4 months 2 weeks 4 days 7 hours ago) and read 2624 times:
AIRLINERS.NET CREW
PHOTO SCREENER

I've been trying to upload the entire day today without success - all I get is a blank page, the upload page wont even load.

Problems? or is there an upload freeze to get the queue down again?

For that matter, neither is the re-upload page working.

PS-I posted this in Site-related but got no replies.


I dont know the key to success, but the key to failure is trying to please everyone
6 replies: All unread, jump to last
 
User currently offlineInterpaul From Germany, joined Jul 2004, 409 posts, RR: 3
Reply 1, posted (10 years 4 months 2 weeks 4 days 6 hours ago) and read 2600 times:

No problems here. Upload works fine.

User currently offlineRG828 From Brazil, joined Jan 2004, 582 posts, RR: 1
Reply 2, posted (10 years 4 months 2 weeks 4 days 6 hours ago) and read 2592 times:
AIRLINERS.NET CREW
PHOTO SCREENER

Really?

Jeez, then why cant I get the upload page to load? The site in general works fine, but the upload page just turns up blank!



I dont know the key to success, but the key to failure is trying to please everyone
User currently offlineRG828 From Brazil, joined Jan 2004, 582 posts, RR: 1
Reply 3, posted (10 years 4 months 2 weeks 4 days 6 hours ago) and read 2587 times:
AIRLINERS.NET CREW
PHOTO SCREENER

Still no dice.

Yesterday it was working just fine, it cant be my computer then.

WTF?



I dont know the key to success, but the key to failure is trying to please everyone
User currently offlineMELflyer From Australia, joined Jan 2005, 9 posts, RR: 6
Reply 4, posted (10 years 4 months 2 weeks 4 days 2 hours ago) and read 2563 times:

It is working fine here.

Cheers


User currently offlineRG828 From Brazil, joined Jan 2004, 582 posts, RR: 1
Reply 5, posted (10 years 4 months 2 weeks 4 days ago) and read 2553 times:
AIRLINERS.NET CREW
PHOTO SCREENER

Problem solved!
A "?" was missing n the address.
cheers



I dont know the key to success, but the key to failure is trying to please everyone
User currently offlineMaiznblu_757 From United States of America, joined Mar 2002, 5112 posts, RR: 50
Reply 6, posted (10 years 4 months 2 weeks 3 days 21 hours ago) and read 2527 times:

The problem I am having is when I reupload a photo, the pic looks way to saturated and contrasty, a problem I dont have when uploading the first time. I posted the problem in the 'site related' forum, and recieved no reply.



Top Of Page
Forum Index

This topic is archived and can not be replied to any more.

Printer friendly format

Similar topics:More similar topics...
New Upload Page Problem posted Mon May 19 2003 22:57:57 by Cicadajet
Upload Page Field Problem posted Fri Feb 28 2003 03:50:44 by Squad55
Adding New Airports To Upload Page - Suggestion posted Mon May 29 2006 13:40:59 by Cathay111
Upload Page Question posted Sun Jan 22 2006 20:52:38 by Airtrainer
Odd/Random Upload Messages (Upload Page) Anyone? posted Tue Aug 2 2005 21:35:45 by UA777222
New Info On Upload Page posted Mon Feb 7 2005 03:41:03 by QANTAS077
Beta Test Changes To The Upload Page posted Tue Jan 11 2005 03:25:02 by Administrator
Upload Page Help posted Sat Sep 4 2004 06:38:54 by Paulinbna
Photo Upload Page Anomoly posted Mon Aug 25 2003 20:17:19 by Wagz
Upload Page Correction For DEN Needed. posted Thu Jul 31 2003 06:25:27 by JeffM