Sponsor Message:
Aviation Photography Forum
My Starred Topics | Profile | New Topic | Forum Index | Help | Search 
Advanced Search Not Working?  
User currently offlineBlackened From , joined Dec 1969, posts, RR:
Posted (13 years 4 months 2 weeks 3 days 4 hours ago) and read 1998 times:

What about the advanced search tool of this site? If I search for registration "HB-ISX" with newest additions first. There is this picture first:

Click for large version
Click here for full size photo!

Photo © Charles Falk


Not the newest picture of that aircraft by Florian Kondziela:
Click for large version
Click here for full size photo!

Photo © Florian Kondziela


The newest picture is displayed when using the standard search engine.
What's wrong?/What am I doing wrong?

2 replies: All unread, jump to last
 
User currently offlineAdministrator From Sweden, joined May 1999, 3251 posts.
Reply 1, posted (13 years 4 months 2 weeks 3 days 3 hours ago) and read 1984 times:
AIRLINERS.NET CREW
SITE ADMIN

True, it is not working properly. I am currently updating the database type fields and that will make it possible to add some additional features to the advanced search. I'll fix all bugs then.

Cheers,
Johan



Working on the site from morning 'till night that's livin' alright (1997-2007)
User currently offlineBlackened From , joined Dec 1969, posts, RR:
Reply 2, posted (13 years 4 months 2 weeks 2 days 9 hours ago) and read 1957 times:

Allright, I'm sure it'll be fixed soon. I saw some people requesting a date search field which would be great.

Top Of Page
Forum Index

This topic is archived and can not be replied to any more.

Printer friendly format

Similar topics:More similar topics...
Advanced Search Not Working? posted Tue May 8 2001 19:32:42 by Blackened
Re-Upload Not Working? posted Wed Dec 14 2005 20:36:37 by Shaggy
Another AF Not Working posted Fri May 27 2005 17:38:35 by Oly720man
Photo Upload Not Working? posted Sat Feb 5 2005 05:38:41 by Atomother
Accepted...but Not Working? posted Thu May 6 2004 23:36:23 by Work4bmi
Appeal Function Not Working Properly? posted Tue Dec 9 2003 08:16:40 by AKE0404AR
Appeal Not Working? posted Sat Oct 11 2003 11:32:15 by 9A-CRO
Canon EOS350D Not Always Working, Need Help! posted Thu Nov 2 2006 15:59:15 by A388
Newbie Advice - Worth Working On? posted Sat Dec 2 2006 18:24:26 by Holl3411
Canon 90-300 Lens Not Sharp Anymore posted Sun Nov 19 2006 11:35:48 by Numloxx
Upload Not Working? (and Prescreen) posted Tue Feb 19 2008 03:08:14 by LHSebi
Upload Issues - Drop Down Menus Not Working posted Wed Oct 31 2007 13:55:01 by UA935
Re-Upload Not Working? posted Wed Dec 14 2005 20:36:37 by Shaggy
Another AF Not Working posted Fri May 27 2005 17:38:35 by Oly720man
Photo Upload Not Working? posted Sat Feb 5 2005 05:38:41 by Atomother
Accepted...but Not Working? posted Thu May 6 2004 23:36:23 by Work4bmi
Appeal Function Not Working Properly? posted Tue Dec 9 2003 08:16:40 by AKE0404AR
Appeal Not Working? posted Sat Oct 11 2003 11:32:15 by 9A-CRO
Canon EOS350D Not Always Working, Need Help! posted Thu Nov 2 2006 15:59:15 by A388