Sponsor Message:
Aviation Photography Forum
My Starred Topics | Profile | New Topic | Forum Index | Help | Search 
Error When Uploading Picture!  
User currently offlineYULtoPEI From Canada, joined Mar 2004, 218 posts, RR: 0
Posted (9 years 9 months 2 weeks 4 days 22 hours ago) and read 4887 times:

Hi all !

2 days ago, I was uploading a batch of pictures. When after 3 uploads, the moment to confirm the last upload arrive, I push the button for finishing this upload, my Explorer said that this page is not available........
I continue uploading the rest of the pictures.

After I see in my photograph page that's this specific pictures is not there????? I try to upload the picture again, but when I send her, I receive a message saying that this name file is already in the upload Queue???
the big problem, is this pictures is my favorite of this spotting day!!!

I'm completely confuse with this... I was sending a e-mail to screeners 2 days ago and I never receiving a answer.

Regards
YULtoPEI

Did someone can help me with this problem !!!


PEI in Colombia!!!. [Canon T2i]
2 replies: All unread, jump to last
 
User currently offlineRyangooner From United Kingdom, joined Jul 2003, 969 posts, RR: 23
Reply 1, posted (9 years 9 months 2 weeks 4 days 22 hours ago) and read 4870 times:

I think , and i may be corrected but this has happened to me, all i do is change the filename slightly and re-upload - this seems to do the trick and the bogus original is normally lost in oblivion never to be seen again?

I dont think the first one uploaded ever gets through?

Ryan Hemmings



ooh to ooh to be ooh to be a gooner!
User currently offlineKlgaviation From United States of America, joined Jun 2004, 243 posts, RR: 3
Reply 2, posted (9 years 9 months 2 weeks 4 days 18 hours ago) and read 4849 times:

This means that the photo was uploaded to the server, however not added to the queue. Just rename the file and do a full upload. I have that problem sometimes when my internet isn't getting the best of me.

Chris



There is a fine line between a picture and a photo. The latter seems to be disappearing.
Top Of Page
Forum Index

This topic is archived and can not be replied to any more.

Printer friendly format

Similar topics:More similar topics...
Use Of Autofill When Uploading Compulsory Or Not? posted Mon Sep 4 2006 00:35:48 by Irish251
Error When Upload. posted Sun Oct 3 2004 22:23:23 by MADtoCAE
Problem When Uploading. posted Mon Sep 27 2004 21:09:00 by MADtoCAE
New Feature When Uploading posted Sat May 1 2004 13:21:26 by Codeshare
Screener Request: Please Enter Cn When Uploading posted Sat Apr 24 2004 14:06:20 by TZ
Getting Info Right When Uploading posted Thu Mar 11 2004 14:54:55 by Glennstewart
Oops! Forgot To Select Right Boxes When Uploading. posted Sat Jul 26 2003 18:57:44 by EGGD
First BA Picture(s), Worth Uploading? posted Thu Jun 23 2005 04:54:11 by AA777
Delta Uses Virgin Picture On Website.. Error? posted Fri Mar 11 2005 19:53:55 by AdamWright
Uploading Error posted Tue Sep 2 2003 10:53:31 by Manzoori