Sponsor Message:
Aviation Photography Forum
My Starred Topics | Profile | New Topic | Forum Index | Help | Search 
Quality Problems With 4.1megapixel, Help?  
User currently offlineBrianhames From United States of America, joined Feb 2000, 795 posts, RR: 2
Posted (13 years 3 weeks 5 days 17 hours ago) and read 1970 times:

Hello,

I recently purchased a Sony DSC-S85, a 4.1megapixel camera, but I am having some trouble with quality and sometimes focusing, can anyone give me some tips or whatever help you can?

Thank you,

Brian

5 replies: All unread, jump to last
 
User currently offlineGranite From UK - Scotland, joined May 1999, 5568 posts, RR: 63
Reply 1, posted (13 years 3 weeks 5 days 4 hours ago) and read 1916 times:
Support Airliners.net - become a First Class Member!

Hi Brian

I use the DSC-S70 so there is no reason why you cannot get pictures like this:

Click for large version
Click here for full size photo!

Photo © Gary Watt


Please can you define 'quality problems'?

Regards
Gary Watt
Aberdeen, Scotland


User currently offlineYevgeny From United States of America, joined Aug 2001, 199 posts, RR: 11
Reply 2, posted (13 years 3 weeks 5 days 2 hours ago) and read 1895 times:

Hi Gary
Do you have a tele conwerter or any attach zoom lens ?
Because i got simular problem, my camera don't focusing on the all object (always tail or nose is out of focus)

Regards
Yevgeny Pashnin
New York, USA


User currently offlineGranite From UK - Scotland, joined May 1999, 5568 posts, RR: 63
Reply 3, posted (13 years 3 weeks 4 days 19 hours ago) and read 1889 times:
Support Airliners.net - become a First Class Member!

Hi Yevgeny

My camera has a zoom lens but I also attache an Olympus teleconverter.

I have had no problems with out of focus nose or tail.

What setting do you use for the focus on the camera?

Regards
Gary Watt
Aberdeen, Scotland


User currently offlineYevgeny From United States of America, joined Aug 2001, 199 posts, RR: 11
Reply 4, posted (13 years 3 weeks 4 days 11 hours ago) and read 1871 times:

Hi Gary
Look at this pic. the tail is out of focus. I am shure that pic gona be rejected ! I think problem with a lens, not with a setting ! Gary what setting do you use ?http://www.airliners.net/addphotos/big/757ice25aug.jpg

Yevgeny


User currently offlineGranite From UK - Scotland, joined May 1999, 5568 posts, RR: 63
Reply 5, posted (13 years 3 weeks 4 days 3 hours ago) and read 1863 times:
Support Airliners.net - become a First Class Member!

Hi

Are you using one of the cameras 'focus' settings?

If you are.......change this so no setting is selected.

Regards
Gary Watt
Aberdeen, Scotland


Top Of Page
Forum Index

This topic is archived and can not be replied to any more.

Printer friendly format

Similar topics:More similar topics...
Problems With My HP S20, Need Help! posted Fri Jun 18 2004 05:01:57 by Ghost77
Help! Problems With The Scanner By Slides posted Mon Sep 9 2002 03:19:57 by ScottysAir
Nikon D70S RAW (NEF) Problems With CS2? posted Thu Aug 31 2006 00:15:19 by Ghost77
New Monitor Causes Problems With Sharpening posted Fri Aug 4 2006 02:19:18 by 777MechSys
Problems With Nikon 70-200VR posted Mon Jun 12 2006 09:55:48 by Beechcraft
Bad Quality/common Rejection, Need Help posted Fri May 12 2006 00:23:05 by A388
Any Problems With This Upload? Motive? posted Mon Apr 17 2006 02:24:59 by TUNisia
For Those Who Had Problems With Delius Producing posted Wed Feb 15 2006 22:49:13 by Kaddyuk
"Quality" Rejection...please Help posted Fri Feb 3 2006 21:42:26 by Flyfisher1976
Quality Issue With This Photo posted Mon Nov 21 2005 01:24:18 by Viper0933