Sponsor Message:
Aviation Photography Forum
My Starred Topics | Profile | New Topic | Forum Index | Help | Search 
Sigma 10-20 Problems.  
User currently offlineChukcha From Australia, joined Mar 2006, 1971 posts, RR: 7
Posted (4 years 9 months 4 days 4 hours ago) and read 2327 times:
Support Airliners.net - become a First Class Member!

2 Silver1SWA

The old thread got archived, so I had to start a new one.

My lens has come back from service. I have just tested it - it is now like a different lens all round, pin-sharp even with the aperture wide open.

Cheers,
Andrei

1 replies: All unread, jump to last
 
User currently offlineChukcha From Australia, joined Mar 2006, 1971 posts, RR: 7
Reply 1, posted (4 years 9 months 4 days 2 hours ago) and read 2312 times:
Support Airliners.net - become a First Class Member!

By the way, here is the old thread

Top Of Page
Forum Index

This topic is archived and can not be replied to any more.

Printer friendly format

Similar topics:More similar topics...
Anyone Using A Sigma 10-20 On Their D300? posted Fri Nov 7 2008 09:26:27 by Damien846
Sigma 10-20 posted Mon Sep 24 2007 18:23:38 by Sluger020889
Sigma 10-20, Anyone Using It? posted Thu Dec 8 2005 04:05:57 by Clickhappy
Sigma 10-20mm For 439.00 At Dell! posted Thu Jun 29 2006 21:01:25 by Yanqui67
Sigma Lens Problems W/Digital Rebel posted Sat Dec 6 2003 11:14:57 by Maiznblu_757
C-130 Photographing Problems posted Tue Jun 23 2009 06:35:34 by Thefireboy
Finally Pic No.10 Made It Onto The DB posted Fri Jun 12 2009 00:29:50 by Othic
Sigma Lens Advice posted Mon Jun 8 2009 11:22:39 by Misterdsdan
Canon Sx-10 posted Tue May 5 2009 23:21:54 by Yousaf465
Mac Users- problems with color? posted Sat Apr 4 2009 11:59:20 by Cvervais