Sponsor Message:
Non Aviation Forum
My Starred Topics | Profile | New Topic | Forum Index | Help | Search 
Cartoon "Pingu": The Test!  
User currently offlineBigo747 From , joined Dec 1969, posts, RR:
Posted (11 years 9 months 4 weeks ago) and read 1235 times:

Let's see if you know the answer to the following 10 Qs abour the cartoon show "Pingu" (those little Penguins).

Q1: What are the "Pingus" made of?
a. plastic
b. metal
c. wood
d. clay


Q2: How long does it take to make a 5-minute series of "Pingu"?
a. 1 day
b. 1 week
c. 1 month
d. 1 year

Q3: Pungu's Best Friend?
a. Pikachu
b. Hello Kitty
c. Robby the Seal
d. Mashimaro

Q4: Who is Pingu's first kiss?
a. PINGI
b. PINGA
c. ROBBY
d. PINGO

Q5: Who is not part of the Pingus?
a. dad
b. mom
c. little sister
d. grandmom

Q6: How old is Pingu?
a. 5
b. 10
c. 16
d. 30

Q7: What does Pingu speak?
a. english
b. french
c. spanish
d. pinguish

Q8: Pingu's birthplace?
a. japan
b. switzerland
c. uk
d. france

Q9: Pingu and Pinga's relationship?
a. husband and wife
b. elder brother and little sister
c. elder sister and little brother
d. bf and gf

Q10: What does Pingu's dad do?
a. businessman
b. teacher
c. news reporter
d. mailman

Answers will be unveiled soon...

Source: UDN News



1 replies: All unread, jump to last
 
User currently offlineSoku39 From United States of America, joined Nov 2000, 1797 posts, RR: 9
Reply 1, posted (11 years 9 months 4 weeks ago) and read 1215 times:

1.a
2.b
3.d
4.b
5.d
6.b
7.d
8.a
9.c
10.c



The Ohio Player
Top Of Page
Forum Index

This topic is archived and can not be replied to any more.

Printer friendly format

Similar topics:More similar topics...
The "F" Word On Channel 4 posted Wed Aug 2 2006 22:37:03 by Cosec59
Becoming "Handicapped" In The UK posted Thu Jul 27 2006 12:47:44 by Runway23
"Did The World Just End Without Me?" posted Fri Jul 21 2006 05:35:27 by CanadianNorth
"Not Now, Dear, I Have A Headache"? All The Better posted Sun Jun 18 2006 03:38:29 by AerospaceFan
Abolish The "N" Word. Should It Happen? posted Wed May 24 2006 19:23:48 by Jetjack74
English Is The "National Language" Of The US posted Fri May 19 2006 18:25:43 by ANCFlyer
"Dual Processors" Worth The Money? posted Mon May 15 2006 06:13:20 by Zippyjet
"Internalization" Is The New Plagiarized? posted Tue Apr 25 2006 16:35:01 by DeltaGator
"...But The Flesh Is Weak" posted Thu Feb 23 2006 16:31:24 by AerospaceFan
"Feel The Love Generation" - Not Really posted Mon Jan 23 2006 21:09:03 by Aloges