Sponsor Message:
Non Aviation Forum
My Starred Topics | Profile | New Topic | Forum Index | Help | Search 
Adding Sound To User Profile  
User currently offlineBlackened From , joined Dec 1969, posts, RR:
Posted (13 years 4 months 2 weeks 1 day 5 hours ago) and read 934 times:

How does that work. Does anybody know?

14 replies: All unread, jump to last
 
User currently offlineStarship From South Africa, joined Nov 1999, 1098 posts, RR: 14
Reply 1, posted (13 years 4 months 2 weeks 1 day 4 hours ago) and read 906 times:

Yes, I know; what do you want to put in your profile?


Behind every "no" is a "yes"
User currently offlineBlackened From , joined Dec 1969, posts, RR:
Reply 2, posted (13 years 4 months 2 weeks 11 hours ago) and read 892 times:

Tell me how it works anyway.

User currently offlineStarship From South Africa, joined Nov 1999, 1098 posts, RR: 14
Reply 3, posted (13 years 4 months 2 weeks 3 hours ago) and read 891 times:

Well, midi files from your harddrive ain't going to work!
You will need to upload that midi sound file to a website and once you have done that you will have to locate the sound file's URL (Uniform Resource Locator) address - the same as with a photo. Once you have done that, then you need to type the following instruction into a suitable place in your user profile:

{bgsound src="http://www.url.address.of.midi.file.mid"autostart="true"hidden="true"loop="infinite"}

If the sound file must just play once, then you would leave out the instruction: loop="infinite"

The brackets depicted as { } would have to be replaced with these < > before and after








Behind every "no" is a "yes"
User currently offlineBoeing747-400 From , joined Dec 1969, posts, RR:
Reply 4, posted (13 years 4 months 2 weeks 1 hour ago) and read 875 times:

Let Me Try:




User currently offlineBoeing747-400 From , joined Dec 1969, posts, RR:
Reply 5, posted (13 years 4 months 2 weeks 1 hour ago) and read 878 times:

One more time,




User currently offlineBoeing747-400 From , joined Dec 1969, posts, RR:
Reply 6, posted (13 years 4 months 2 weeks 1 hour ago) and read 879 times:

What am I doing wrong?



I did:


{bgsound src="http://files.midifarm.com/midifiles/general_midi/c&c_music_factory="true"hidden="true"loop="infinite"}


With the { and } replaced by < and >. ??????????????


User currently offlineBoeing747-400 From , joined Dec 1969, posts, RR:
Reply 7, posted (13 years 4 months 2 weeks 1 hour ago) and read 875 times:

Again,



User currently offlineBoeing747-400 From , joined Dec 1969, posts, RR:
Reply 8, posted (13 years 4 months 2 weeks 1 hour ago) and read 873 times:

DAMN!

User currently offlineAerLingus From China, joined Mar 2000, 2371 posts, RR: 0
Reply 9, posted (13 years 4 months 1 week 6 days 23 hours ago) and read 870 times:

With luck, you should be hearing a scene from 'Monty Python and the Holy Grail.'



Get your patchouli stink outta my store!
User currently offlineThom@s From Norway, joined Oct 2000, 11953 posts, RR: 46
Reply 10, posted (13 years 4 months 1 week 6 days 13 hours ago) and read 861 times:

Right now, I'm hearing Beach boys. Dadadaadadaada. Catchy.  Smile

Thom@s



"If guns don't kill people, people kill people - does that mean toasters don't toast toast, toast toast toast?"
User currently offlineB-707 From United Kingdom, joined May 1999, 497 posts, RR: 0
Reply 11, posted (13 years 4 months 1 week 6 days 9 hours ago) and read 852 times:

Yes, Thom@s. Catchy indeed. "Fun Fun Fun" by the Beach Boys is very catchy.  Smile

User currently offlineCapt.Picard From , joined Dec 1969, posts, RR:
Reply 12, posted (13 years 4 months 1 week 6 days 8 hours ago) and read 849 times:

Hey! What's this I'm hearing? Big grin

User currently offlineStarship From South Africa, joined Nov 1999, 1098 posts, RR: 14
Reply 13, posted (13 years 4 months 1 week 6 days 7 hours ago) and read 842 times:

You are hearing Fun Fun Fun by the Beach Boys because that's what I imbedded in my first post!

Boeing 747-400's attempt at imbedding sound will not work, because he has left out some inverted commas, apart from which the URL looks wrong.

I'll have a closer look at that when I get a chance. However don't have any more attempts at imbedding sound in this particular post - it already has background sound.



Behind every "no" is a "yes"
User currently offlineStarship From South Africa, joined Nov 1999, 1098 posts, RR: 14
Reply 14, posted (13 years 4 months 1 week 6 days 4 hours ago) and read 835 times:

B747-400
I've had a look at what you were trying to do. You have a web address that takes you to the site of a midi file entitled gonna_make_you_sweat, but not the URL of the midi file itself, so it won't work. Also the inverted commas before and after the URL address, once located, are necessary, or the midi file will not load. So what you were trying to do should in fact have looked like this, other than for the < > brackets which need to replace the { } brackets

{bgsound src="http://files.midifarm.com/midifiles/general_midi/c&c_music_factory/gonna_make_you_sweat.mid"autostart="true"hidden="true"loop="infinite"}

I've tried it in a new post and it works - don't try it here, or you will have a sound file on top of an already embedded sound file, apart from which the URL address is rediculously long!





Behind every "no" is a "yes"
Top Of Page
Forum Index

This topic is archived and can not be replied to any more.

Printer friendly format

Similar topics:More similar topics...
Adding Sound To User Profile posted Wed Apr 11 2001 23:15:12 by Blackened
2 Little Changes To User Profile posted Tue Jan 16 2001 09:23:08 by B737-112
Adding Pictures To Profile? posted Tue Jul 2 2002 11:11:26 by Asbg
Adding A Printer To An Imac posted Fri Oct 20 2006 15:20:01 by Bill142
Owen Sound To Tobermory Residence posted Wed Dec 7 2005 03:45:13 by Fly_yhm
Adding A Pic To A Topic posted Mon Mar 11 2002 00:29:17 by Artsyman
New User Profile Feature! posted Sun Sep 30 2001 14:52:10 by Ikarus
Photoalbums In User Profile posted Tue Sep 25 2001 23:27:20 by Airbus380
Adding RAM To A Computer posted Sun Jun 24 2001 23:46:45 by SKYSERVICE_330
Problem With New User Profile Function? posted Tue Jan 16 2001 05:35:17 by Trvlr