Guest

Cartoon "Pingu": The Test!

Sun Oct 06, 2002 12:30 pm

Let's see if you know the answer to the following 10 Qs abour the cartoon show "Pingu" (those little Penguins).

Q1: What are the "Pingus" made of?
a. plastic
b. metal
c. wood
d. clay


Q2: How long does it take to make a 5-minute series of "Pingu"?
a. 1 day
b. 1 week
c. 1 month
d. 1 year

Q3: Pungu's Best Friend?
a. Pikachu
b. Hello Kitty
c. Robby the Seal
d. Mashimaro

Q4: Who is Pingu's first kiss?
a. PINGI
b. PINGA
c. ROBBY
d. PINGO

Q5: Who is not part of the Pingus?
a. dad
b. mom
c. little sister
d. grandmom

Q6: How old is Pingu?
a. 5
b. 10
c. 16
d. 30

Q7: What does Pingu speak?
a. english
b. french
c. spanish
d. pinguish

Q8: Pingu's birthplace?
a. japan
b. switzerland
c. uk
d. france

Q9: Pingu and Pinga's relationship?
a. husband and wife
b. elder brother and little sister
c. elder sister and little brother
d. bf and gf

Q10: What does Pingu's dad do?
a. businessman
b. teacher
c. news reporter
d. mailman

Answers will be unveiled soon...

Source: UDN News

 
Soku39
Posts: 1731
Joined: Fri Nov 03, 2000 7:16 am

RE: Cartoon "Pingu": The Test!

Sun Oct 06, 2002 12:39 pm

1.a
2.b
3.d
4.b
5.d
6.b
7.d
8.a
9.c
10.c
The Ohio Player

Who is online

Users browsing this forum: Dutchy, L410Turbolet, MrHMSH, petertenthije and 2 guests

Popular Searches On Airliners.net

Top Photos of Last:   24 Hours  •  48 Hours  •  7 Days  •  30 Days  •  180 Days  •  365 Days  •  All Time

Military Aircraft Every type from fighters to helicopters from air forces around the globe

Classic Airliners Props and jets from the good old days

Flight Decks Views from inside the cockpit

Aircraft Cabins Passenger cabin shots showing seat arrangements as well as cargo aircraft interior

Cargo Aircraft Pictures of great freighter aircraft

Government Aircraft Aircraft flying government officials

Helicopters Our large helicopter section. Both military and civil versions

Blimps / Airships Everything from the Goodyear blimp to the Zeppelin

Night Photos Beautiful shots taken while the sun is below the horizon

Accidents Accident, incident and crash related photos

Air to Air Photos taken by airborne photographers of airborne aircraft

Special Paint Schemes Aircraft painted in beautiful and original liveries

Airport Overviews Airport overviews from the air or ground

Tails and Winglets Tail and Winglet closeups with beautiful airline logos