usair330
Posts: 691
Joined: Thu Mar 14, 2002 12:48 pm

Do You Have Comcast High Speed Internet?

Thu Jun 05, 2003 12:24 am

I'm getting ready to switch over from AOL to Comcast, but am afraid i will miss alot of the AOL features...... but newayz besides the point.... if any one that reads this has Comcast high speed internet please tell me what you think and also give it a rating from 1-10.... thanx
 
galaxy5
Posts: 1952
Joined: Sat Mar 18, 2000 10:09 pm

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Thu Jun 05, 2003 12:26 am

Hey USAir330 ive got Comcast High speed internet, and so far i havent had any problems with it. They also allow you to have a web page, but i havent figuired out how to use it yet. But man is there a difference between dial up and cable. all i can say is WOW.
"damn, I didnt know prince could Ball like that" - Charlie Murphy
 
ybacpa
Posts: 1080
Joined: Thu Mar 01, 2001 5:39 am

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Thu Jun 05, 2003 12:31 am

I have comcast too... it seems to die about once a week for an hour or so, and about every six months it'll completely die, requiring Comcast to send a crew to my house to repair it (its always problems with the line on the street- not actually in / at my house). Other than those aggrevations, its still far better than dial up. For speed I give them a 7, for reliability a 5, for customer service a 9 (it never takes them more than one full day to get a crew to my house when it is completely down).
SkyTeam: The alliance for third rate airlines finally getting their act together!
 
User avatar
sebolino
Posts: 3495
Joined: Tue May 29, 2001 11:26 pm

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Thu Jun 05, 2003 12:32 am

I don't know in the US, but in France AOL is the worst provider you can get.
It has however many customers, thanks to a very powerful marketing. I suggest you try to find comparisons on the web, something like a continuous online bandwidth comparison. We have that in France, you MUST have it too.

http://www.grenouille.com/

AOL has the worst ping, and I'm not speaking about disconnections ...
 
usair330
Posts: 691
Joined: Thu Mar 14, 2002 12:48 pm

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Thu Jun 05, 2003 12:57 am

I dont have dial up i have DSL but its still relatively slow from time to time.... but newayz im definitely switching over to comcast i hope ill like it... thanx for the opinions  Smile...
 
JetService
Posts: 4611
Joined: Mon Feb 21, 2000 1:12 pm

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Thu Jun 05, 2003 1:02 am

I had Comcast and loved it. Very fast and reliable. Rarely went down for us. But the price was too high. I dropped it for now. Will get it back soon.
"Shaddap you!"
 
NJTurnpike
Posts: 565
Joined: Mon May 01, 2000 8:24 pm

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Thu Jun 05, 2003 1:13 am

Had that Comcast broadband for about 3 and a half years. It's a touch susceptible to peak demand (due to the architecture) and electrical storms, although maybe that's just my region. All in all, it's excellent. Where I live, service was recently upgraded their service to 256k up, it used to be 128k. Same price, no hike.





 
USAIRWAYS321
Posts: 1706
Joined: Wed Jul 11, 2001 4:31 pm

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Thu Jun 05, 2003 3:09 am

Both DSL & Cable High Speed Internet are not available here yet, but should be by fall. As soon as Comcast hooks it up, we are switching to them. I know many people with Comcast and they all love it.

 Smile/happy/getting dizzy Smile/happy/getting dizzy Smile/happy/getting dizzyUSAIRWAYS321 Smile/happy/getting dizzy Smile/happy/getting dizzy Smile/happy/getting dizzy
 
Shamrock1Heavy
Posts: 242
Joined: Sat Nov 09, 2002 8:46 am

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Thu Jun 05, 2003 4:10 am

I have had it for 5 years, in it's diffrent incarnations. I LOVE IT. It is fast, fast, fast and did I mention fast. It can be sometimes a little annoying when it shuts down for maiteance, but it is something you learn to live with. Enjoy!
AOSmell sucks

-D
when in hell, we'll do shots at the bar
 
srbmod
Posts: 15446
Joined: Tue Mar 20, 2001 1:32 pm

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Thu Jun 05, 2003 11:30 pm

I looked into getting it, but since they bought up AT&T Broadband, they've been having to finish all of the local upgrades AT&T Broadband stopped doing. My neighborhood is still waiting on all of the upgrades (We still can't get digital cable, even though the Comcast website says it is available in my neighborhood. And that also includes High-Speed Internet) so when I looked into getting a broadband connection, I had to turn elsewhere.
 
USAFHummer
Posts: 10261
Joined: Thu May 18, 2000 12:22 pm

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Fri Jun 06, 2003 12:49 am

We have a Comcast Cable Modem...its ok...at some times of the day downloads are lightning fast...as in 250 KB/sec...during peak though we can only manage about 11 KB/sec...which is still an improvement over 2.5 KB/sec from dialup...we've been having some issues trying to wireless network the computers in our house to the cable modem though, not sure if thats related to the modem or our computers as of yet...

Greg
Chief A.net college football stadium self-pic guru
 
PPGMD
Posts: 2398
Joined: Sun Sep 30, 2001 5:39 am

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Fri Jun 06, 2003 6:37 am

I have it at home, it's ok speed wise. But there customer service and tech support sucks. Also in my area there are a lot of outages. Sometimes for as long as 2 days that it takes to get a truck out to my house. Luckily I have Direct TV and Earthlink dial-up so I can never out during these outages.
At worst, you screw up and die.
 
usair330
Posts: 691
Joined: Thu Mar 14, 2002 12:48 pm

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Sat Jun 07, 2003 1:49 am

Ok, I'm finally using my Comcast Internet and its incredibly faster then AOL DSL. The only thing I have to say I will honestly miss is Pop Up Controls  Sad... Oh well Big grin.....
 
PPGMD
Posts: 2398
Joined: Sun Sep 30, 2001 5:39 am

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Sat Jun 07, 2003 2:50 am

Goto hotfiles.com or shareware.com and download Pow.
At worst, you screw up and die.
 
NWA
Posts: 1162
Joined: Fri Jun 22, 2001 2:31 am

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Sat Jun 07, 2003 4:00 am

I give them ten. I love it, I have also never had problem with it.
23 victor, turn right heading 210, maintain 3000 till established, cleared ILS runwy 24.
 
usair330
Posts: 691
Joined: Thu Mar 14, 2002 12:48 pm

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Sat Jun 07, 2003 5:41 am

so far the only problem i'm having with my comcast is the darn pop ups... i tried the POW thing its not all that good i guess ima have to buy a pop up thingy but other then that for the day i give it a 12 Big grin....
 
PPGMD
Posts: 2398
Joined: Sun Sep 30, 2001 5:39 am

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Sat Jun 07, 2003 9:53 am

POW is great after you train it. To date mine has kill 9579 pop ups. It should be free, at least it was when I last downloaded it.
At worst, you screw up and die.
 
LHR340
Posts: 819
Joined: Tue Apr 29, 2003 1:18 am

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Sat Jun 07, 2003 10:44 am

USAir330,
I have BT Broadband, and I use AOL by connecting to it via TCP/IP - Open AOL, and click "Setup" - "Add modem" - "TCP/IP" and your done, you get to use AOL but with the speed of DSL  Big grin its great. Though you are still paying for both things.

LHR340
A340 LoVeR! EC-GQK - LHR The Bussiest International Airport & 3rd Bussiest In The World!
 
An-225
Posts: 3859
Joined: Mon Sep 04, 2000 2:55 am

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Sat Jun 07, 2003 10:58 am

I had AT&T cable modem, then switched to DSL while I was doing movie trading... then when I stopped, I went back to AT&T, and now it is comcast. I honestly NEVER had to call them about any problems. I just didn't have any! Still don't. The only thing that bugs me, is those annoying popups, but I'll find a way to get rid of them.

Alex.
Money does not bring you happiness. But it's better to cry in your own private limo than on a cold bus stop.
 
usair330
Posts: 691
Joined: Thu Mar 14, 2002 12:48 pm

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Sat Jun 07, 2003 2:24 pm

PPGMD plz tell me how u train it so i can train mine Big grin.
 
PPGMD
Posts: 2398
Joined: Sun Sep 30, 2001 5:39 am

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Sat Jun 07, 2003 4:21 pm

Well make sure that POW is running. When a new pop up, well pops up, you right click the POW icon> Select Add or Remove Pop ups (something like that), and double click the name of the windows that is a pop up. Next time a window is opened with that name, it will close it automaticlly.
At worst, you screw up and die.
 
usair330
Posts: 691
Joined: Thu Mar 14, 2002 12:48 pm

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Sat Jun 07, 2003 7:39 pm

Thanx  Smile alot for the lesson.
 
UN_B732
Posts: 3529
Joined: Wed Jul 04, 2001 12:57 am

RE: Do You Have Comcast High Speed Internet?

Mon Jun 09, 2003 7:08 pm

You can migrate to the AOL BYOA "Bring your own access" plan for $9.95 over your normal cable bill.
And then do what LHR340 explained....
I use CHarter Communications cable, even at peak demand I stay at 1.5Megabit downstream  Smile Big grin
What now?

Who is online

Users browsing this forum: coolian2, Kiwirob and 8 guests