freshlove1
Posts: 1245
Joined: Thu Jan 15, 2004 1:38 pm

Windows Vista And Yahoo Games

Fri Jun 29, 2007 12:22 pm

OK so I get a new computer and it has Vista installed on it. I fire it up and all seems good, all the websites and stuff are the same as they were on my old computer. I go to Yahoo to play some pool and it does not let me into the pool room that I choose. I try several other rooms and nothing. Anyone else have this problem with Vista?? If so how did you solve the problem so you can get in, if there is a solution at all.
 
User avatar
LTU932
Posts: 13072
Joined: Fri Jan 06, 2006 12:34 am

RE: Windows Vista And Yahoo Games

Fri Jun 29, 2007 12:49 pm

Are you using IE7 (which comes standard with Windows Vista)? To me it seems that the browser is acting up, not Vista itself.
 
dalb777
Posts: 1698
Joined: Thu May 26, 2005 9:35 am

RE: Windows Vista And Yahoo Games

Fri Jun 29, 2007 2:02 pm

I have had some problems with Vista and Yahoo Games using Firefox. It seemed to work fine in IE. Make sure your Java software is current. I re-downloaded Java, and I was able to play pool in Firefox.
Geaux Tigers! Geaux Hornets! Geaux Saints! WHO DAT!!!
 
USAFHummer
Posts: 10261
Joined: Thu May 18, 2000 12:22 pm

RE: Windows Vista And Yahoo Games

Fri Jun 29, 2007 2:07 pm

I have Vista Home Premium...Yahoo! Pool works for me just fine for the most part, except on occasion, sometimes the Java dialog boxes (like when I get booted out of a table) freeze up and I have to restart Firefox completely...problem solved by just starting my own tables so no one can boot me...
Chief A.net college football stadium self-pic guru

Who is online

Users browsing this forum: pvjin and 12 guests