User avatar
flying_727
Posts: 381
Joined: Sat Jun 26, 1999 11:59 pm

Does Boeing Have A Super Transporter

Mon Jan 24, 2000 9:58 am

I know Airbus has the A300-600ST But does Boeing have a super transporter or do the use the 747 or something else.

thanks
flying_727
On ATA, You're On Vacation
 
DeltaAir
Posts: 1059
Joined: Tue May 18, 1999 4:41 am

RE: Does Boeing Have A Super Transporter

Mon Jan 24, 2000 10:03 am

The MD-17
 
Guest

RE: Does Boeing Have A Super Transporter

Mon Jan 24, 2000 10:03 am

They don't need one....

They use the train to ferry fuselage sections from Wichita, Kan. to the Everett factory.

In Europe that clearly wasn't a possibilty because of English channel, high prices, etc.
 
Clipper
Posts: 19
Joined: Sat Jun 25, 2005 5:00 am

Super Transporter

Mon Jan 24, 2000 10:04 am

Boeing does not have a super transporter like that used by Airbus. Boeing transports its hull/cockpit sections via rail and road from various locations across the country. Parts made overseas, such as the 777 rudder made in Australia, are flown in a cargo plane.
 
User avatar
flying_727
Posts: 381
Joined: Sat Jun 26, 1999 11:59 pm

Thanks

Mon Jan 24, 2000 10:06 am

thanks for the info guys

thanks
flying_727
On ATA, You're On Vacation

Who is online

Users browsing this forum: 32andBelow, Areopagus, B777LRF, Baidu [Spider], blink182, BobPatterson, bw50505, ERJ170, Flyduane, freakydeaky, Galvan, Google [Bot], Google Adsense [Bot], hinckley, Jal1975, JAmie2k9, keesje, maxbaby01, msycajun, PA727, Phen, Polot, ro1960, Seat1F, StTim, SurfandSnow, timboflier215, Yahoo [Bot] and 355 guests