COTXDFW777AA
Posts: 314
Joined: Sun Feb 15, 2004 10:36 am

Checking In At Connections....

Mon Mar 01, 2004 3:35 am

I usually fly strait out DFW and don't ever have to connect, and if I do it is with the same airline. So my question if I fly F9 DEN-DFW and then need to connect to a AE flight in the same terminal do I have to leave the secure area and go to the regular checkin counter and security again (I am not checking luggage).

-COTXDFW777AA
Texas- it's like a whole different country!
 
BCAInfoSys
Posts: 2617
Joined: Thu Sep 11, 2003 11:09 pm

RE: Checking In At Connections....

Mon Mar 01, 2004 3:36 am

I doubt it.. just transfer over to the American Eagle terminal and check-in at the desk.
Militant Agnostic - I don't know and you don't either.
 
LHR340
Posts: 819
Joined: Tue Apr 29, 2003 1:18 am

RE: Checking In At Connections....

Mon Mar 01, 2004 3:42 am

I didn't have too, I flew BA to MAD and then IB to TFN, I would of been checked all the way through to TFN but there was a problem with the machine so I just picked up my ticket at the IB Transfer desk in Madrid, so you should be checked straight through to your destination. Unless things are different in America?

LHR340
A340 LoVeR! EC-GQK - LHR The Bussiest International Airport & 3rd Bussiest In The World!
 
SJU767
Posts: 114
Joined: Fri Feb 13, 2004 11:29 pm

RE: Checking In At Connections....

Mon Mar 01, 2004 3:54 am

It also depends if the airlines you are using have interline agmnts between each other.

Who is online

Users browsing this forum: airzim, Channex757, czpdx, dcchipper, eidvm, GavinSharp, Google [Bot], Google Adsense [Bot], guyanam, KLDC10, Mikey711MN, msycajun, piedmontf284000, V90Ambulanse, Yahoo [Bot] and 273 guests