B742
Topic Author
Posts: 3562
Joined: Mon Mar 14, 2005 12:48 am

Quick Qatar Airways Question...

Tue May 10, 2005 3:03 am

Does any of the QR fleet have power points for Laptops in Economy?

Are the economy cabins on the 333's all the same as the 332's?

How is QR's PTV/Entertainment on board the A330's?

Rob!
 
swissgabe
Posts: 5147
Joined: Tue Jan 11, 2000 4:57 am

RE: Quick Qatar Airways Question...

Tue May 10, 2005 6:54 am

Afaik there haven't been individual power points for Laptops in the Y class on the QR 332. There is a PTV on the 332 where you even can start your own individual movies. I can't remember much as I only flew a DXB-DOH run on this plane.
Smooth as silk - Royal Orchid Service /// Suid-Afrikaanse Lugdiens - Springbok
 
6thfreedom
Posts: 2622
Joined: Thu Sep 30, 2004 11:09 am

RE: Quick Qatar Airways Question...

Tue May 10, 2005 9:13 am

Given the subject heading, I was hoping I could slip in another question in here.

I find it strange that QR does not operate to Kong Kong? They serve Osaka, Seoul, Shanghai, but no HKG?
Does anyone know the reason for this?
 
AirbusCanada
Posts: 526
Joined: Mon Nov 15, 2004 5:14 am

RE: Quick Qatar Airways Question...

Tue May 10, 2005 11:56 am

ON economy 332 i found the seat peach is very minimum.
on of the biggest problems with their IFE system is that they play 3 hour long hindi moives parallel to 2/2.5 hour long english movies. so if you are watching english movies, u there is about an hour gap , when there is nothing on the screen on those channels untill the longer moveies finished and the whole loop restarts again. and yea, they do not have laptop power cords on economy.