SPRINGBOK
Topic Author
Posts: 190
Joined: Mon Jun 25, 2001 8:56 pm

TrafficTools Help!

Wed Jan 23, 2002 6:21 am

Hi everyone, i have read the readme file many times but still cannot get my added aircraft to appear as AI aircraft on flight plans or even if i create my own flight plans using Traffic Tools Version 1.1.
I simply added the desired aircraft title to the flight number e.g AC#26,464,"British Airways 767-300ER", as it suggests in the readme file(I think), but still no appearance when i am at the correct airport and the correct GMT time, anybody had this problem?? its got me.
Any help much appreciated!!
SPINGBOK
 
Dash8King
Posts: 2657
Joined: Wed Nov 21, 2001 8:45 am

RE: TrafficTools Help!

Wed Jan 23, 2002 8:26 am

Do you still have general traffic? I didn't and had to re install the whole flight sim program.
 
TropicalSQ744
Posts: 237
Joined: Sun Nov 11, 2001 3:17 am

RE: TrafficTools Help!

Wed Jan 23, 2002 8:59 pm

AI aircrafts in FS2002 needs to be made in gMax. And currently, there are very few of them out there... The ones made from gMax are the IL-86(recently released) and A320.

TropicalSQ744
SIN/WSSS
DMK(TG773/772) PEN(SQ772/MH734) PER(QF333) PEK(CA763) HKT(MI320) HKG(SQ744) ICN (OZ333), CJU,TAE(OZ734) TPE(3K320) KUL(T
 
GOT
Posts: 1843
Joined: Sun Dec 31, 2000 6:44 am

RE: TrafficTools Help!

Thu Jan 24, 2002 4:44 am

Is "British Airways 767-300ER" exaxtly what it says in your a/c .cfg file? Otherwise you should change it.

TropicalSQ744:
There must be more than these planes available. I haven't tried so many so far, but atleast AA 727 is working, but the landing gears are not out  Sad.

GOT
Just like birdwatching - without having to be so damned quiet!
 
SPRINGBOK
Topic Author
Posts: 190
Joined: Mon Jun 25, 2001 8:56 pm

RE: TrafficTools Help!

Sat Jan 26, 2002 2:38 am

THANKS FOR THE REPLIES!!!
Still isnt working though , anybody else ??
THANKS AGAIN
SPRINGBOK
 
Tbird
Posts: 801
Joined: Wed Oct 31, 2001 3:09 am

RE: TrafficTools Help!

Sat Jan 26, 2002 5:54 am

Greetings:

I had the same problem you did, finally gave up. Until an easier program comes out to add your own AI flights I'll be content with repainted 737's, 777's, 747's, and MD-80's.

Thanx
Tom
 
Bernard Shakey
Posts: 541
Joined: Thu Oct 18, 2001 4:05 am

RE: TrafficTools Help!

Sat Jan 26, 2002 8:42 pm

the repaints available are making things more realistic. I've spent a lot of time lately going through the entire data base to substitute more appropriate aircraft and flt numbers on the base AI set. Also, the NW 747-400 I've got is a frame rate killer.
Mindless drifter on the road, Carries such an easy load

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests