dc-10 levo
Posts: 3376
Joined: Mon Nov 19, 2001 3:22 am

LHR - Traffic Tools

Tue Mar 05, 2002 3:02 am

 Smile Hi everyone!  Smile

I just downloaded a new program from fsfreeware.com.
It saves lots of time because you don't have to write the whole flightplan out for Ttools. (Thanks to continental!) Big grin
Anyway, the only problem is . . . (Well I think it is a problem) . . . I don't have any planes landing.
There are plenty taking off, in fact, it looks really good, it would just be better if I had some landing.
The other day, I was on FS2002, and I caught a glimps of a 737 landing. But, that is only 1 plane.
How do I make it so there are more planes landing?

Thanks for all your replies!

DC-10
 
User avatar
nighthawk
Posts: 4767
Joined: Sun Sep 16, 2001 2:33 am

RE: LHR - Traffic Tools

Tue Mar 05, 2002 3:49 am

well perhaps if you told yus what tool you used, we could tell you how to make some flights  Smile
 
dc-10 levo
Posts: 3376
Joined: Mon Nov 19, 2001 3:22 am

RE: LHR - Traffic Tools

Tue Mar 05, 2002 4:10 am

The program that saves time is called AI Traffic.

DC-10
 
User avatar
nighthawk
Posts: 4767
Joined: Sun Sep 16, 2001 2:33 am

RE: LHR - Traffic Tools

Tue Mar 05, 2002 11:27 am

I downloaded this program a few days ago and am still trying to work it out. I have added a few cathay pacific flights from VHHH-EGLL, twice daily, but when i go heathrow arround departure time, i see a cathay plane coming into land????

Im still trying to work out these little glitches, when i do ill be sure to let you know  Smile

Who is online

Users browsing this forum: seanpmassey and 4 guests