sharpnfuzzy
Posts: 557
Joined: Fri Jun 22, 2001 2:24 pm

DC-10/MD-11 For FS2002

Mon Mar 25, 2002 10:28 am

Has anyone found any DC-10s or MD-11s that work well as AI traffic? I've tried a couple and they either eat frames like crazy or are missing engines, wheels, etc.

Also does anyone know if CamSim aircraft work well as AI traffic??
 
crank
Posts: 1524
Joined: Tue May 22, 2001 11:42 pm

RE: DC-10/MD-11 For FS2002

Mon Mar 25, 2002 11:02 am

I don't know about any DC-10 or MD-11 that work well as AI traffic, but Camsim aircraft don't, they taxi gear up and they have no engines
 
9V-SVE
Posts: 1953
Joined: Mon Nov 12, 2001 7:51 pm

RE: DC-10/MD-11 For FS2002

Mon Mar 25, 2002 11:11 am

CSi's MD-11s have gear down, did you try those yet?

FFG has some DC-10s, I don't know about them because I don't have them.
 
sharpnfuzzy
Posts: 557
Joined: Fri Jun 22, 2001 2:24 pm

RE: DC-10/MD-11 For FS2002

Mon Mar 25, 2002 11:48 am

I just downloaded a CSi Md-11 to try out, and yeah i have some of FFG's DC-10s but they are missing engines as AI traffic.

That's too bad about CamSim, he's got some really nice Airbuses.
 
B727-200
Posts: 1008
Joined: Fri Nov 05, 1999 11:28 am

RE: DC-10/MD-11 For FS2002

Mon Mar 25, 2002 12:08 pm


I have an AA DC10 which has no wheels, and an Alitalia MD11 which has no wheels and some amusing flight dynamic problems. So, no unfortunately, I can't find any either.

B727-200
 
9V-SVE
Posts: 1953
Joined: Mon Nov 12, 2001 7:51 pm

RE: DC-10/MD-11 For FS2002

Mon Mar 25, 2002 1:34 pm

This is an old shot of mine where the Swissair Asia MD-11 is AI:




PS. I tried CamSim's A345 and it had engines, no gear, and transperant engines like POSKY's 744s. Also, in that pic, the SQ A380 you see is CamSim.


 
KALB
Posts: 564
Joined: Sat Mar 11, 2000 12:33 pm

RE: DC-10/MD-11 For FS2002

Tue Mar 26, 2002 4:43 am

Where do you go to get AI add-ons? FS.com?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests