FUTURA
Posts: 153
Joined: Sun Sep 02, 2001 1:34 am

Missing Trafic In FS2002

Fri Apr 26, 2002 12:41 am

Hey,
Ive jus noticed that every airport i go to in fs2002 - there are no other aircraft there! Why is this? Im all alone! I even to to major airports like Heathrow and still no aircraft appear! Ive set my traffic to full 2!
Vincent
 
TropicalSQ744
Posts: 237
Joined: Sun Nov 11, 2001 3:17 am

RE: Missing Trafic In FS2002

Fri Apr 26, 2002 1:08 am

Did you recompile your FS2002 AI Traffic with TTools? Look into your FS2002 CDs for a file named traffic.bgl Then copy the file over to you C:/Program Files/Microsoft Games/FS2002/SCENEDB/ATC/Scenery folder and overwrite the file there.

TropicalSQ744
SIN/WSSS
DMK(TG773/772) PEN(SQ772/MH734) PER(QF333) PEK(CA763) HKT(MI320) HKG(SQ744) ICN (OZ333), CJU,TAE(OZ734) TPE(3K320) KUL(T
 
crank
Posts: 1524
Joined: Tue May 22, 2001 11:42 pm

RE: Missing Trafic In FS2002

Fri Apr 26, 2002 1:23 am

Have you set the ATC option to 100% too?
 
FUTURA
Posts: 153
Joined: Sun Sep 02, 2001 1:34 am

RE: Missing Trafic In FS2002

Fri Apr 26, 2002 1:31 am

yeah 100% sorry it didnt work  Sad
Vincent
 
sunbird
Posts: 278
Joined: Tue Mar 05, 2002 12:10 am

RE: Missing Trafic In FS2002

Fri Apr 26, 2002 2:02 am

it was probabley a downleaded aircraft......I downloaded one and it said in the read me that it would affect the AI aircraft
 
FUTURA
Posts: 153
Joined: Sun Sep 02, 2001 1:34 am

RE: Missing Trafic In FS2002

Fri Apr 26, 2002 11:58 pm

thnx - i'll check for that in all my aircraft thnx
Vincent

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests