AIH033
Topic Author
Posts: 27
Joined: Sun Aug 05, 2001 1:29 am

PSS A320 As AI Traffic?

Mon Apr 29, 2002 5:47 am

Is it possible to use Phoenix's A320s as AI Traffic in FS2002? If so, how do you do it?

I have never had any other traffic other than FS's default aircraft before, so I'm not sure how it works.

Thanks.
Happy Flying!
 
777-200
Posts: 959
Joined: Wed Mar 08, 2000 11:11 pm

RE: PSS A320 As AI Traffic?

Mon Apr 29, 2002 6:51 am

I really wouldn't use PSS's A320 for AI traffic, its to complex. I'd recomend Mike Stones A320, you can find it at http://www.avsim.com and most of the other FS sites.

777-200
Another Day, Another Dollar.... Young Jeezy
 
jwenting
Posts: 9973
Joined: Mon Apr 23, 2001 10:12 pm

RE: PSS A320 As AI Traffic?

Mon Apr 29, 2002 4:23 pm

Like with FSTraffic in FS2000, the more complex the visual model is the harder the impact on your machine's performance will be.
That's a major reason why Microsoft made their models with relatively few small details (cost being another).
They would work, but with several crowding an airport you'd notice a serious performance hit. Same with the new POSKY 767 and A330, etc...
I wish I were flying
 
BA777
Posts: 2048
Joined: Fri Jun 29, 2001 11:40 pm

RE: PSS A320 As AI Traffic?

Tue Apr 30, 2002 12:16 am

Yeah, Jwenting is absolutely right.

http://www.aitraffic.net/help.htm should be able to help you.

BA777

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests