dragon-wings
Posts: 3896
Joined: Fri Apr 06, 2001 4:55 am

Where Can I Find A A310 Panel?

Tue Oct 29, 2002 6:43 am

I have a FedEx A310, but I have to use the default 737-400 panel that came with the plane. Does anyone know where I can find a good A310 panel?
Don't give up don't ever give up - Jim Valvano
 
gotAirbus
Posts: 791
Joined: Fri May 18, 2001 10:02 am

RE: Where Can I Find A A310 Panel?

Tue Oct 29, 2002 6:56 am

Assuming you have FS2002?

(remember, FS2002 lets FS2000 panels work for backward compatibility, except for those panels with lots of features [those with C++ programming])

(gotAirbus?)-(Got Commonality?)-(Have A Nice Flight!)
(gotAIRBUS?) - (Got Commonality?) - (Have A Nice Flight!)
 
dragon-wings
Posts: 3896
Joined: Fri Apr 06, 2001 4:55 am

RE: Where Can I Find A A310 Panel?

Tue Oct 29, 2002 9:07 am

Yes I have FS2002 (Pro version)

FS2000 panels work in FS2002? That I didn't know, thanks  Smile
Don't give up don't ever give up - Jim Valvano
 
User avatar
United_fan
Posts: 6358
Joined: Fri Nov 24, 2000 11:11 am

RE: Where Can I Find A A310 Panel?

Wed Oct 30, 2002 2:43 am

Search for an A300 panel - close enough . That's what I used in my Fed Ex A310 , works fine.
Champagne For My Real Friends,and Real Pain For My Sham Friends

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests