DPrush
Topic Author
Posts: 94
Joined: Wed May 08, 2002 8:11 am

Dash 8 Cockpits In MS FS 2002 Pro?

Mon Feb 24, 2003 7:36 am

MS FS 2002 Pro Question
I see that Dash 8s are available in the sim (and Warriors too, it seems), but how do I make the gauges appear in them? MD-83s too...I can save them as aircraft in the sim editor, but is sez that they may lack instrumentation ???!?!?! WTF? Any help would be appreciated



 
jwenting
Posts: 9973
Joined: Mon Apr 23, 2001 10:12 pm

RE: Dash 8 Cockpits In MS FS 2002 Pro?

Mon Feb 24, 2003 2:49 pm

Don't even try.
Those models are designed for AI aircraft only. There are hacks to make them available for normal use, which I tried when I saw them.
Flight models are terrible.

Better to download somewhere a completely new Dash8 or whatever that has been designed with a decent FDE.
I wish I were flying
 
dc-10 levo
Posts: 3376
Joined: Mon Nov 19, 2001 3:22 am

RE: Dash 8 Cockpits In MS FS 2002 Pro?

Tue Feb 25, 2003 1:10 am

Agree with Jwenting. Try here for some proper made models:

http://www.flightsim.com
http://www.avsim.com/library/maintop.htm
http://www.simviation.com

DC-10

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests