cba
Posts: 4228
Joined: Sat Jul 15, 2000 2:02 pm

Removing AFCADs

Mon Jun 30, 2003 2:06 am

Is there anyway to remove AFCADs that I've installed. I've been installing many different AFCADs for different overlays for UT, but now I want to delete them, not just override them.
 
dc-10 levo
Posts: 3376
Joined: Mon Nov 19, 2001 3:22 am

RE: Removing AFCADs

Mon Jun 30, 2003 3:04 am

If you have AFCAD 1.4 you can reverse any changes you have made. Just go to 'File' then down to 'Catalog / Delete / Restore Airports' then choose the airport you want to restore.

DC-10
 
cba
Posts: 4228
Joined: Sat Jul 15, 2000 2:02 pm

RE: Removing AFCADs

Thu Jul 03, 2003 11:41 am

Reversing the changes isnt the problem. I've installed additional overlays that I now want to delete. For isntance, I use 4 IAH overlays. KIAH, IAH1, IAH2, IAH3. I want to delete IAH1, IAH2, and IAH3.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests