flymia
Posts: 6810
Joined: Thu Jun 14, 2001 6:33 am

Concord Gauges For FS02 Quick!

Fri Jul 04, 2003 1:59 pm

I dont have FS2K on my new computer of course why would I. And i can find anywere to download concord gauges anyone know where all help please i really want to fly an plane i got but dont got those stupid gauges i am really mad.

Also i got an Concord modle from Corgi on London recently and it is a BA livery but the reg is G-BOAF! Is something wrong there
"It was just four of us on the flight deck, trying to do our job" (Captain Al Haynes)
 
jwenting
Posts: 9973
Joined: Mon Apr 23, 2001 10:12 pm

RE: Concord Gauges For FS02 Quick!

Fri Jul 04, 2003 6:36 pm

those gauges are intellectual property of Microsoft. Distribution is not allowed.
If you have FS2000 Pro get them from those CDs, if not do without them.
I wish I were flying
 
Sinlock
Posts: 1631
Joined: Fri Dec 22, 2000 12:55 am

RE: Concord Gauges For FS02 Quick!

Fri Jul 04, 2003 9:48 pm

These gauges are VERY common on the net. There on every major Sim site by themself or in a Concorde panal.


All you have to do is look for them...........


By the way..... It's only one gauge.

[Edited 2003-07-04 14:49:52]
 
LHR340
Posts: 819
Joined: Tue Apr 29, 2003 1:18 am

RE: Concord Gauges For FS02 Quick!

Sat Jul 05, 2003 1:41 am

Go here, http://fsfrance.free.fr/Mach2/Download.htm great panel, or just nick the gauges.  Smile/happy/getting dizzy

LHR340
A340 LoVeR! EC-GQK - LHR The Bussiest International Airport & 3rd Bussiest In The World!
 
dc-10 levo
Posts: 3376
Joined: Mon Nov 19, 2001 3:22 am

RE: Concord Gauges For FS02 Quick!

Sat Jul 05, 2003 1:47 am

Yeah, don't even think about buying FS2000 just for the concorde.gau. It's a waste of money and FS04 is coming out soon. Those files are available all over the internet, just search for it.

DC-10

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests