yooyoo
Posts: 5686
Joined: Wed Nov 26, 2003 5:01 am

Default Flight Settings, FS9

Mon Dec 01, 2003 10:52 pm

Hi all,

When starting my flight sim program, it always loads a flight that I don't want to start with......737-500 in Portugal(600' runway)...........anyways, how and where can I change this. I would like to have it start up and stay on the "settings" page.

Thank you in advance.

Andreas
I am so smart, i am so smart... S-M-R-T... i mean S-M-A-R-T
 
NAV20
Posts: 8453
Joined: Thu Nov 27, 2003 3:25 pm

RE: Default Flight Settings, FS9

Mon Dec 01, 2003 11:38 pm

Simple enough, Andreas. Select any flight you like - then, at the bottom of the flight selection screen, there is a box marked 'Make this the default flight'. Tick that and the one you want should come up every time.

Alternatively, try clearing the default flight box and just exiting the game from the flight selection screen. On my version the game starts again next time with just the flight selection screen.

Hope that's the only problem you have! - NAV20.
"Once you have flown, you will walk the earth with your eyes turned skywards.." - Leonardo da Vinci
 
yooyoo
Posts: 5686
Joined: Wed Nov 26, 2003 5:01 am

RE: Default Flight Settings, FS9

Tue Dec 02, 2003 12:00 am

Thank you NAV20, I'll try that when I get home from work later today.

Only problem I have ???

I have many problems with my flight sim program, in fact, I think there should be a new forum just for my problems/questions.

Take care.

Andreas
I am so smart, i am so smart... S-M-R-T... i mean S-M-A-R-T

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests