martinairyyz
Posts: 1188
Joined: Fri Nov 28, 2003 6:42 am

YYZ Trouble In FS2004

Tue Dec 09, 2003 12:13 pm

I fly into YYZ quite a bit and whatever weather is set and winds, tower always says to land either 33L or 33R..... is this a glitch?......Even at YTZ I have more runway variation.

Chelsea Football Club supporter.
 
User avatar
Aaron747
Posts: 8557
Joined: Thu Aug 07, 2003 2:07 am

RE: YYZ Trouble In FS2004

Tue Dec 09, 2003 3:21 pm

You might want to tweak the runway assignments in AFCAD.
If you need someone to blame / throw a rock in the air / you'll hit someone guilty
 
martinairyyz
Posts: 1188
Joined: Fri Nov 28, 2003 6:42 am

RE: YYZ Trouble In FS2004

Tue Dec 09, 2003 11:37 pm

AFCAD?? Never heard of it, but i'll give it a go and see how it goes.


Thanks!!  Big thumbs up
Chelsea Football Club supporter.
 
yooyoo
Posts: 5686
Joined: Wed Nov 26, 2003 5:01 am

RE: YYZ Trouble In FS2004

Wed Dec 10, 2003 12:08 am

I hear you loud and clear MartinairYYZ, I have the same problem.

Post the result you get whilst working with AFCAD (whatever the hell that is), so I can tweak my FS.

Take Care

Andreas
I am so smart, i am so smart... S-M-R-T... i mean S-M-A-R-T

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests