crank
Posts: 1524
Joined: Tue May 22, 2001 11:42 pm

Throttle Problem In FS2K4

Tue Feb 17, 2004 5:45 am

This happens to me all the time in FS, all of a sudden the throttle on my joystick controls only the #1 engine instead of all engines, the thrust will be set correctly on this engine and the other engines will remain at idle. The only way to solve this problem right now is to re-select the aircraft in the menu. Is there an easier way?

Thanks
 
Fly2HMO
Posts: 7207
Joined: Sat Jan 24, 2004 12:14 pm

RE: Throttle Problem In FS2K4

Tue Feb 17, 2004 7:58 am

don't click the throttles with the mouse 'cause it sometimes selects a specific throttle, making every other command for the throttle obey only that one.
 
skytrain
Posts: 288
Joined: Fri Jan 09, 2004 6:45 am

RE: Throttle Problem In FS2K4

Tue Feb 17, 2004 8:33 am

Also, if you happen to be stuck controlling only one engine, push 'e' and then '1,2,3,4' in quick succession. This command should re-select all engines! This should prevent you from having to re-select the aircraft from the a/c selection menu.

Hope this Helps!  Big thumbs up

Cheers - Skytrain.
 
crank
Posts: 1524
Joined: Tue May 22, 2001 11:42 pm

RE: Throttle Problem In FS2K4

Tue Feb 17, 2004 12:20 pm

Thanks, I'll try that the next time I encounter this problem.
 
crank
Posts: 1524
Joined: Tue May 22, 2001 11:42 pm

RE: Throttle Problem In FS2K4

Sun Feb 22, 2004 4:43 am

Well, I just had the problem again after starting up a MD11, I pressed E and 1,2,3 and all engines were under control.

Thanks!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests