yooyoo
Posts: 5686
Joined: Wed Nov 26, 2003 5:01 am

Ultimate Traffic Tcas

Tue May 17, 2005 2:24 am

Ok, i have Ultimate Traffic Installed and it works fine.

Recently, i found out that the program came with TCAS....super!

I assigned the "shortcut" keys and saved them....super!

Went to fly, pressed the proper keys to bring up the TCAS and voilla!! it appeared...super!

I turned it on.....set the range......and now nothing shows up.....pffft!.

Did i miss a step here?...why is nothing showing up?....anybody?

Andreas  spin 
I am so smart, i am so smart... S-M-R-T... i mean S-M-A-R-T
 
FiddleSticks
Posts: 203
Joined: Fri Apr 22, 2005 9:43 am

RE: Ultimate Traffic Tcas

Tue May 17, 2005 3:16 am

If you love yourself, go now to western union and send me the sum of $10,000 to save your life.
 
synakus
Posts: 96
Joined: Wed Apr 27, 2005 2:31 pm

RE: Ultimate Traffic Tcas

Tue May 17, 2005 4:54 am

I had the same problem. I think it was something to do with my video card.

To fix my problem I ; first returned all of FS2004's display settings to Default, restarted FS2004, tried it out then and still got nothing, so I set all of FS2004's display settings back to their fully maxed out positions, restarted FS2004 and bingo it works beautifully now!

I'm not really sure how that solved my problem, but it did. Give it a shot!

Also check out the FAQ on the UT site, or search it in the forums.
 
yooyoo
Posts: 5686
Joined: Wed Nov 26, 2003 5:01 am

RE: Ultimate Traffic Tcas

Tue May 17, 2005 11:00 am

Thanks guys !!

The link you provided, FiddleSticks, did the trick !!

Andreas  spin 
I am so smart, i am so smart... S-M-R-T... i mean S-M-A-R-T

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests