cactusTECH
Posts: 204
Joined: Sun Apr 03, 2005 12:11 am

Help With A340/330 Proffessional

Sat Jul 16, 2005 11:59 pm

Hello all!! im in stress now because i have lost my cd-rom for A340/330 Proffessional and the worst part is that when i punch in my flightplan in the MCDU i get not in database. I need to know how to upload my database with all the airpotrs so I can use my INIT page in the MCDU
 
aerlingus330
Posts: 812
Joined: Tue Nov 30, 2004 2:21 am

RE: Help With A340/330 Proffessional

Sun Jul 17, 2005 12:49 am

Try making your flight plan normally like you would if you were flying the default aircraft before you start your flight. Then when you start the game, on the MCDU press Data which brings up the page with an option "Import FS Route"...Then look for the one you created, and press it.
After doing this your route will be in the MCDU and then you can edit it in the MCDU.

Hope this Helps,
AerLingus330
Aer Lingus Airbus A330-300
 
Mir
Posts: 19092
Joined: Mon Jan 05, 2004 3:55 am

RE: Help With A340/330 Proffessional

Sun Jul 17, 2005 8:20 pm

Try redownloading the database from the PMDG website, www.phoenix-simulation.co.uk

I'm not sure how the box version works, but you should be able to update the nav database. If the above site doesn't work, try www.navdata.at.

-Mir
7 billion, one nation, imagination...it's a beautiful day
 
cactusTECH
Posts: 204
Joined: Sun Apr 03, 2005 12:11 am

RE: Help With A340/330 Proffessional

Tue Jul 19, 2005 11:47 pm

thanks MIR ill try that

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests