User avatar
RobK
Topic Author
Posts: 3232
Joined: Mon Sep 06, 2004 1:43 pm

MS FS2000 Something Wrong

Fri Sep 16, 2005 10:36 pm

I've got 2 disks with MS FS2000 and have just installed it all, swapping the disks over half way through like it asks.

I've gone to load it up from the icon it's put on my desk top and it says "please insert correct CD-ROM. Select OK and restart the application".

I've tried it with both disks and the same thing is happening. Am I missing a disk?  Sad

 confused 

RK
 
CVGpilot
Posts: 579
Joined: Sat Dec 27, 2003 5:20 am

RE: MS FS2000 Something Wrong

Fri Sep 16, 2005 11:53 pm

I believe 2000 was only two disk. However, get a copy of FS9!
 
dogfighter2111
Posts: 1867
Joined: Tue Nov 09, 2004 3:02 am

RE: MS FS2000 Something Wrong

Sat Sep 17, 2005 1:33 am

FS2000 came in 2 forms:

FS2000 Standard and FS2000 Professional

---------------------------------------------------------------

FS2000 Standard had 2 disks

FS2000 Pro had 3 disks.

Thanks
Mike
 
justplanecrazy
Posts: 528
Joined: Mon Nov 03, 2003 11:26 pm

RE: MS FS2000 Something Wrong

Sat Sep 17, 2005 1:42 am

i have the same problem with raven sheild(a pc game).
If you keep the disc in the hardrive then restart the pc it should work at least it does 4 me.Tell me if this works for you.
your pilots today on this 747 flight are captain oliver hardy and assisting will be FO stan laurel.Have a safe flight
 
tbanger
Posts: 253
Joined: Tue Jul 27, 2004 6:11 pm

RE: MS FS2000 Something Wrong

Sat Sep 17, 2005 7:02 am

Are these original disks or copies? FS2000 had a write protect written in to it and if you don't cheat it, then it won't work.

Also do a google search for FS2000 no cd. See if that brings a patch up.

Of course, I wouldn't be insinuating anything illegal here.  innocent 
 
User avatar
RobK
Topic Author
Posts: 3232
Joined: Mon Sep 06, 2004 1:43 pm

RE: MS FS2000 Something Wrong

Sat Sep 17, 2005 7:36 am

Tbanger, they are copies yes.

 confused 
 
Sinlock
Posts: 1631
Joined: Fri Dec 22, 2000 12:55 am

RE: MS FS2000 Something Wrong

Sat Sep 17, 2005 1:58 pm

If you have Icons on your desk top then the install was compleated. (i.e. You have the Standard version) If you have 2 CD/DVD drives, Make sure that you have disk in the same drive you installed the game with.

Who is online

Users browsing this forum: airportugal310, Google [Bot] and 5 guests