airbusA346
Posts: 7284
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:05 am

FS Scenery Creator?

Sun Nov 13, 2005 2:28 am

I have downloaded FSSC, and installed it,

But when I go to open it, it comes up with a registration box, I then click yes.

The I choose the language I want, then a white box comes up with FSSC written on it, then nothing happens.

Please can you help.

Tom.
Tom Walker '086' First Officer of a A318/A319 for Air Lambert - Hours Flown: 17 hour 05 minutes (last updated 24/12/05).
 
David L
Posts: 8552
Joined: Tue May 18, 1999 2:26 am

RE: FS Scenery Creator?

Sun Nov 13, 2005 5:00 am

Could be your firewall. You could either configure it or just disable it for a few minutes and see if that works.
 
airbusA346
Posts: 7284
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:05 am

RE: FS Scenery Creator?

Sun Nov 13, 2005 5:33 am

Quoting David L (Reply 1):
Could be your firewall. You could either configure it or just disable it for a few minutes and see if that works.

I tried it with both my firewall turned off (Windows/McAfee), and it still doesn't work.

Tom.
Tom Walker '086' First Officer of a A318/A319 for Air Lambert - Hours Flown: 17 hour 05 minutes (last updated 24/12/05).
 
dogfighter2111
Posts: 1867
Joined: Tue Nov 09, 2004 3:02 am

RE: FS Scenery Creator?

Sun Nov 13, 2005 6:06 am

I think that's supposed to happen. You have to go to File, then open new project or something related.

Thanks
Mike
 
David L
Posts: 8552
Joined: Tue May 18, 1999 2:26 am

RE: FS Scenery Creator?

Sun Nov 13, 2005 10:36 am

Ah well, it sounded like the problem I had with PMDG. Good luck!
 
airbusA346
Posts: 7284
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:05 am

RE: FS Scenery Creator?

Sun Nov 13, 2005 6:44 pm

Here are some screenshots to help you a bit.

This is what comes up when you click on the icon (below)


Then this comes up when you click 'yes'


Then this comes up when I have chosen my language, then nothing happens after that.


I then have to open the task manager (ctrl+alt+del) and end the task.

Tom.
Tom Walker '086' First Officer of a A318/A319 for Air Lambert - Hours Flown: 17 hour 05 minutes (last updated 24/12/05).
 
dogfighter2111
Posts: 1867
Joined: Tue Nov 09, 2004 3:02 am

RE: FS Scenery Creator?

Sun Nov 13, 2005 6:46 pm

Ohh, try clicking on the box or leave your PC for 5mins.

Thanks
Mike
 
airbusA346
Posts: 7284
Joined: Fri Dec 10, 2004 7:05 am

RE: FS Scenery Creator?

Sun Nov 13, 2005 9:38 pm

I'm typing this from my other computer.

I started to run the program at 11:30am and just gone back to it at 12:30 and nothing has changed. It is still the same window and nothing different is written on it.

Tom.
Tom Walker '086' First Officer of a A318/A319 for Air Lambert - Hours Flown: 17 hour 05 minutes (last updated 24/12/05).
 
dogfighter2111
Posts: 1867
Joined: Tue Nov 09, 2004 3:02 am

RE: FS Scenery Creator?

Mon Nov 14, 2005 12:01 am

AirbusA346,

What are your system specs?

By the looks of your Screenshots, the game is not loading properley.

Thanks
Mike
 
Gofly
Posts: 1579
Joined: Sat Jan 01, 2005 4:12 am

RE: FS Scenery Creator?

Mon Nov 14, 2005 12:37 am

Have you tried loading it via the START menu?

-Gofly
Living the high life on my ex-Airliners.net Moderator pension...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests