gunsontheroof
Posts: 3226
Joined: Wed Jan 04, 2006 8:30 am

Doors On Pmdg 744?

Fri Jul 28, 2006 6:21 pm

I finally sprang for the PMDG 747-400 this week, and thus far, I'm extremely impressed.

BUT!...why don't the doors open?
 
PAHS200
Posts: 494
Joined: Mon Mar 13, 2006 12:06 am

RE: Doors On Pmdg 744?

Fri Jul 28, 2006 8:48 pm

SHIFT + E ?

Michael
 
darrenthe747
Posts: 387
Joined: Wed Apr 07, 2004 4:40 pm

RE: Doors On Pmdg 744?

Fri Jul 28, 2006 9:37 pm

no, shift+e probably won't work for PMDG, besides, there are too many doors for one single command. Since you installed PMDG you will notice that there is now a PMDG option on your FS menubar. Click that and I believe under Options there is a option to change keyboard commands. I have mine set up such that Shift+1 opens the forward left door, shift+2 opens the next one and so on. Shift+C opens the cargo doors.
All animals are created equal, but some are more equal than others.
 
David L
Posts: 8547
Joined: Tue May 18, 1999 2:26 am

RE: Doors On Pmdg 744?

Fri Jul 28, 2006 9:49 pm

Quoting Darrenthe747 (Reply 2):

Correct but by default CTRL-e opens the L1 door.
 
gunsontheroof
Posts: 3226
Joined: Wed Jan 04, 2006 8:30 am

RE: Doors On Pmdg 744?

Sun Jul 30, 2006 5:01 am

Quoting David L (Reply 3):
Correct but by default CTRL-e opens the L1 door.

Nope. At least not on mine.

Quoting Darrenthe747 (Reply 2):
no, shift+e probably won't work for PMDG, besides, there are too many doors for one single command. Since you installed PMDG you will notice that there is now a PMDG option on your FS menubar. Click that and I believe under Options there is a option to change keyboard commands. I have mine set up such that Shift+1 opens the forward left door, shift+2 opens the next one and so on. Shift+C opens the cargo doors.

Thanks! I'll have a look.
 
David L
Posts: 8547
Joined: Tue May 18, 1999 2:26 am

RE: Doors On Pmdg 744?

Tue Aug 01, 2006 3:15 am

Quoting Gunsontheroof (Reply 4):
Quoting David L (Reply 3):
Correct but by default CTRL-e opens the L1 door.

Nope. At least not on mine.

Ah well. Before I used the PMDG menu to reconfigure the doors, it did on mine.  Smile

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests