aaden
Posts: 774
Joined: Mon Jan 09, 2006 9:49 am

Fs9 777 Question

Mon Dec 25, 2006 4:15 am

For some strange reason I never gotton the 777-300 up to cruise speed. the most I can get it at is 515. I have the realism setting set for as good as they get. I have it indicated at true airspeed. any suggestions?
 
cptspeaking
Posts: 567
Joined: Mon Apr 24, 2006 2:49 pm

RE: Fs9 777 Question

Mon Dec 25, 2006 5:14 am

515 what? If that is a true airspeed, then thats pretty darn good... if its an indicated airspeed then you're way overspeeding the frame. If it's a mach # at altitude, then you've got an interesting problem, most likely a horrendous flight dynamic file...

Also, what altitude are you getting this number at?

Your CptSpeaking
...and don't call me Shirley!!
 
aaden
Posts: 774
Joined: Mon Jan 09, 2006 9:49 am

RE: Fs9 777 Question

Wed Dec 27, 2006 3:32 am

30000-31000

it is true air speed
 
ACDC8
Posts: 7183
Joined: Thu Mar 10, 2005 6:56 pm

RE: Fs9 777 Question

Wed Dec 27, 2006 3:38 am

Use either IAS (indicated air speed) or Mach # at altitude.
A Grumpy German Is A Sauerkraut
 
cptspeaking
Posts: 567
Joined: Mon Apr 24, 2006 2:49 pm

RE: Fs9 777 Question

Fri Dec 29, 2006 9:26 am

Quoting AAden (Reply 2):
30000-31000

it is true air speed

then you've got a pretty fast 777 on your hands!!

You're well into cruise airspeeds there...

Your CptSpeaking
...and don't call me Shirley!!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests