klm672
Posts: 2514
Joined: Mon Oct 04, 1999 6:09 am

Where Are The In't Traffic @ CYUL? World-of-ai FS9

Thu Jan 01, 2009 4:03 pm

Hello. I recently bought Blue Simulations CYUL for fs9 and I have been fairly new to world-of-ai (you may recall my post about sceneries with static aircraft? - no longer an issue). Anyways, one of my most used airports in real life is Montreal YUL. I've downloaded most of the international traffic but I can't seem to see BA, Egypt Air and CSA. I'll usually slew above the in't terminal and change the hrs. I've managed to catch KLM, Swiss and Air France but not the others listed above. I do have them installed and see those airlines at other airports so thats not the issue. Anyone know what time do I set the sim to to see those planes parked at their gates?
Thanks!
 
AA388
Posts: 201
Joined: Thu Sep 13, 2007 10:26 pm

RE: Where Are The In't Traffic @ Cyul? World-of-ai FS9

Fri Jan 02, 2009 5:29 am

Sometimes the afcad will have them parked somewhere else in the airport. this is just an observation of mine, and i dont have any advice on how to edit the afcad. probably because i dont know how to myself lol.



-max
Flown on A319, A320, A321, A330-200, A340-300,600, 717, 737-3,5,7,8,9, 747-400, 757-2, 767-300, 777-200
 
klm672
Posts: 2514
Joined: Mon Oct 04, 1999 6:09 am

RE: Where Are The In't Traffic @ Cyul? World-of-ai FS9

Fri Jan 02, 2009 6:22 pm

hmmm thanks, thats what I thought and I slewed all over the airport with no luck. All the other airplanes/airlines were correct. I was able to catch CSA, Swiss, Air France, KLM, Royal Jordainan and Egyt Air all in their correct spots.
 
CPH-R
Posts: 6058
Joined: Thu May 03, 2001 5:19 pm

RE: Where Are The In't Traffic @ Cyul? World-of-ai

Sat Jan 03, 2009 8:40 am

Not sure about BA, but afaik CSA doesn't fly to YUL anymore and MS only flies there in the summer, so if you have winter flightplans you won't see them there.
 
klm672
Posts: 2514
Joined: Mon Oct 04, 1999 6:09 am

RE: Where Are The In't Traffic @ Cyul? World-of-ai FS9

Sat Jan 03, 2009 12:39 pm

hmm, well I found them there. I am not sure what flight plans i have, whatever World of AI has. lol
 
w3ndytj4n
Posts: 206
Joined: Fri Feb 17, 2006 11:45 am

RE: Where Are The In't Traffic @ Cyul? World-of-ai FS9

Mon Jan 05, 2009 10:53 am

Maybe you can try Ctrl + W, to ease your airlines spotting. Hehe...


Wendy T
Wendy Tjan
 
klm672
Posts: 2514
Joined: Mon Oct 04, 1999 6:09 am

RE: Where Are The In't Traffic @ Cyul? World-of-ai FS9

Mon Jan 05, 2009 2:56 pm

Yes, I've tried Ctrl+W and no luck. Thanks though.. According to the AI flight plan its there but when I go to the time, its not.. I know its just one plane and I should be happy but something about seeing that BA 777 makes YUL complete, probablay because I've taken that flight a few times.
 
w3ndytj4n
Posts: 206
Joined: Fri Feb 17, 2006 11:45 am

RE: Where Are The In't Traffic @ Cyul? World-of-ai FS9

Tue Jan 06, 2009 2:37 pm

Have u set your AI Traffic to 100%? This might be the problem.

Wendy T
Wendy Tjan
 
klm672
Posts: 2514
Joined: Mon Oct 04, 1999 6:09 am

RE: Where Are The In't Traffic @ Cyul? World-of-ai FS9

Thu Jan 08, 2009 8:31 pm

Yes, it was at 100 percent. Not sure but I have seen BA since this post, right around 19:30ish..Thanks for the help.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests