lazyshaun
Posts: 550
Joined: Sat May 07, 2005 5:50 am

Ultimate Traffic And FSX?

Fri May 08, 2009 12:49 pm

hi guys,

I've just bought UT for fsx but i can't seem to get any traffic on my flight simulator.

I have compiled all the traffic but i'm the only one in the sky when flying.

Any help???
I came. I saw. I conquered
 
Delboy
Posts: 689
Joined: Wed Jun 27, 2001 12:57 am

RE: Ultimate Traffic And FSX?

Fri May 08, 2009 3:39 pm

Check the .cfg file to make sure you don't have two traffic .bgl files in there.

Strange though because when I had FSX loaded on my PC, I used UT and it was fine staright out of the box. I am exclusively FS9 now, FSX did my head in!
 
lazyshaun
Posts: 550
Joined: Sat May 07, 2005 5:50 am

RE: Ultimate Traffic And FSX?

Sat May 09, 2009 7:36 pm

Ok thanks how do i get to that file exactly?
I came. I saw. I conquered
 
seemyseems
Posts: 362
Joined: Fri Jan 02, 2009 12:42 am

RE: Ultimate Traffic And FSX?

Sat May 09, 2009 10:11 pm

When I had UT, it didn't say it would work on FSX.

I was confused, I thought I could fly the actual planes!
seemyseems
 
Burkhard
Posts: 1916
Joined: Fri Nov 17, 2006 9:34 pm

RE: Ultimate Traffic And FSX?

Mon May 18, 2009 12:46 pm

Ultimate traffic is selling a version of UT that runs with FSX. I don't have that, but they have a good support forum, and it usually works well provided there are no problems with user rights, and no incompatible addons.

You can always fly AI planes, whci are installed to simobjectsairplanes, as soon as they have a panel and a sound folder with a config file in there.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests