MaverickM11
Topic Author
Posts: 15326
Joined: Thu Apr 06, 2000 1:59 pm

How To Get Rid Of Microsoft Aircraft From FS9 AI?

Sun Mar 07, 2010 10:40 pm

I just reinstalled FS9 and all of the AI I had previously, but now the aircraft that come with MSFS9 are appearing in the AI--those hideous 747s/737s/M83s etc--how do I get rid of them? I don't mind keeping the general aviation but the commercial jets have got to go.
E pur si muove -Galileo
 
Fly2HMO
Posts: 7207
Joined: Sat Jan 24, 2004 12:14 pm

RE: How To Get Rid Of Microsoft Aircraft From FS9 AI?

Mon Mar 08, 2010 12:45 am

 
MaverickM11
Topic Author
Posts: 15326
Joined: Thu Apr 06, 2000 1:59 pm

RE: How To Get Rid Of Microsoft Aircraft From FS9 AI?

Mon Mar 08, 2010 12:54 am

Quoting Fly2HMO (Reply 1):
http://tinyurl.com/ycxfn3d

Is there a way to keep just the GA?
E pur si muove -Galileo
 
Fly2HMO
Posts: 7207
Joined: Sat Jan 24, 2004 12:14 pm

RE: How To Get Rid Of Microsoft Aircraft From FS9 AI?

Mon Mar 08, 2010 1:09 am

Quoting MaverickM11 (Reply 2):
Is there a way to keep just the GA?

No, you loose it all. I just downloaded all the freeware AI available in WOAI which included some very good GA planes.

EDIT: actually, there is a way, but it would mean having to go through the thousands of flightplans and deleting them manually one by one. Hardly worth the effort.

[Edited 2010-03-07 17:09:56]
 
KCmike
Posts: 531
Joined: Mon Jul 19, 2004 10:13 am

RE: How To Get Rid Of Microsoft Aircraft From FS9 AI?

Mon Mar 08, 2010 2:23 am

Just go into the aircraft folder and delete them. Or if you wish to keep the aircraft change the aircraft id.

Mike

EDIT...This doesnt technically delete the flight plans themselves, but takes away the aircraft assigned, thus no more default AI

[Edited 2010-03-07 18:24:30]
Cleared for the option...
 
MidEx216
Posts: 547
Joined: Tue Jun 14, 2005 12:19 am

RE: How To Get Rid Of Microsoft Aircraft From FS9 AI?

Sat Mar 13, 2010 4:26 am

If you want, I can copy mine.

As stated above, I went through and cut out all the 737s, 747s, 777s, and Dash from my ai flightplans. The default ones, that is. So if you want, just shoot me a message and I can send it to you.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests