Virginblue4
Posts: 509
Joined: Sun Jun 01, 2008 12:18 pm

Amounts Of AI Traffic - Harldy Any

Tue Aug 17, 2010 11:59 am

Sorry about keep asking all these questions.

I finally managed to install AI traffic.

Ive installed many airlines now, but I installed British Airways, went to LHR and there were only 7 planes there.

My traffic is set to Ultra High, but there is still hardly any.

I went to LGW and there are only 2 Easyjet aircraft, 1 Monarch - thats it.

At MAN there was one Jet2 aircraft at the whole airport.

I have installed Thomas Cook, Thomsonfly, First Choice and loads more but there are hardly any. What do I do?
The amazing tale of flight.
 
User avatar
JohnKrist
Crew
Posts: 1485
Joined: Sat Jan 22, 2005 11:54 pm

RE: Amounts Of AI Traffic - Harldy Any

Tue Aug 17, 2010 12:32 pm

What is your traffic setting in FS? Should be 100%, My Traffic does not set amount of traffic inside FS IIRC.
Also, it depends on time of day. Early mornings there are close to none as FS don't have the option to have AI aircraft parked over night. They appear a set time before departure.
Airliners.net Crew-Head Support
5D Mark III, 7D, 17-40 F4 L, 70-200 F2.8 L IS, EF 1.4x II, EF 2x III, SPEEDLITE 600EX-RT
 
Virginblue4
Posts: 509
Joined: Sun Jun 01, 2008 12:18 pm

RE: Amounts Of AI Traffic - Harldy Any

Tue Aug 17, 2010 12:40 pm

It's WOAI traffic. How do you change your traffic setting? All I know is its set to Ultra High.
The amazing tale of flight.
 
MaverickM11
Posts: 15214
Joined: Thu Apr 06, 2000 1:59 pm

RE: Amounts Of AI Traffic - Harldy Any

Tue Aug 17, 2010 3:57 pm

Do you have enough parking spaces at either airport? Is this FS9 or FSX? Sounds like you have the default parking layout, which would explain why there are only a few planes.
E pur si muove -Galileo
 
User avatar
JohnKrist
Crew
Posts: 1485
Joined: Sat Jan 22, 2005 11:54 pm

RE: Amounts Of AI Traffic - Harldy Any

Tue Aug 17, 2010 6:27 pm

Assuming you are running FSX sice you have a Ultra High setting. In that window there is a button "Customize", click that and choose the traffic tab and set "Airline Aircraft Density" to 100% and you should see lots of planes.
Airliners.net Crew-Head Support
5D Mark III, 7D, 17-40 F4 L, 70-200 F2.8 L IS, EF 1.4x II, EF 2x III, SPEEDLITE 600EX-RT
 
Virginblue4
Posts: 509
Joined: Sun Jun 01, 2008 12:18 pm

RE: Amounts Of AI Traffic - Harldy Any

Tue Aug 17, 2010 8:53 pm

Quoting JohnKrist (Reply 4):
Assuming you are running FSX sice you have a Ultra High setting. In that window there is a button "Customize", click that and choose the traffic tab and set "Airline Aircraft Density" to 100% and you should see lots of planes.

Thank you so much! Pretty much all of the spaces are filled now! Thanks again!  

Jordan
The amazing tale of flight.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests