beertrucker
Topic Author
Posts: 202
Joined: Sat Dec 03, 2005 12:13 pm

I Need Your Opinion Please.

Sat Aug 13, 2011 6:22 pm

Ok I just never get into FSX like I did In FS9 cause of not a lot of upgrades out there. Well I finally said I was going to get my FSX working Since I not had my FS9 In years cause of a Computer Crash. I spent hours on it last night updating UT2 DL planes with all new liveries. But I had read somewhere that the AI planes would work in FSX just import them over and boom they work. Well I only Had one plane show up. After updating so much. I bet you can understand how I felt. Now I am trying to decide if I stick with what I started and make this work in FSX with finding all the answers. Or am I better off going out and buying FS9 again and starting over back on FS9. PLease can someone help me here. Or at least tell me your opion please. Thanks all.
Fly HI
 
flymia
Posts: 6808
Joined: Thu Jun 14, 2001 6:33 am

I Need Your Opinion Please.

Sat Aug 13, 2011 8:53 pm

If you have a good computer FSX is much better then FS9 IMO. Also all the new add ons are coming out to FSX and a lot of them are FSX only like PMDG NGX which is bascially the best aircraft add on ever made in FS history. As for updating DL I know how you feel. UT2 with its day by day schedules makes it VERY VERY annoying and difficult to add new flights and the way their repaint thing worls its very very annoying and time consuming to add UPS, Fed Ex etc.. Right now I just have NW flying around and no UPS or Fed Ex I think at some point I will by My Traffic which runs with UT2 well so you can just disable certain airlines in both to not have double AA, double BA etc.. I really hope UT2 comes out with a full version update for a price of course I would pay $20 to get the merger airlines in there like UA and DL. Really you can install both, always install FS9 first. But if I was you and you get good performance with FSX go with FSX. FS9 AI plane do work with FSX.
"It was just four of us on the flight deck, trying to do our job" (Captain Al Haynes)
 
beertrucker
Topic Author
Posts: 202
Joined: Sat Dec 03, 2005 12:13 pm

I Need Your Opinion Please.

Sat Aug 13, 2011 9:08 pm

Ok so if they do work for the repaints, that is FS9 Ai models putting them in FSX. Then what am I doing wrong and why won't they show up after doing the UT2 repaint import? Any Ideas?
Fly HI

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests