atomother
Posts: 389
Joined: Sat May 22, 1999 8:47 am

Photo Upload Not Working?

Sat Feb 05, 2005 1:38 pm

Hello all, I just tried to upload a few photos and was not able to as there seems to be a technical problem on the upload page.

On the upload page when I type in the airport identifier which automatically fills in the location, it puts the country part in a gray font which you can't change. I didnt think anything of it until I uploaded it and clicked on the submit page and then it told me I need to fill in a country. Well it will not let me do it for some reason? Anyone know what is up?

Also when it told me to go back and fill in the country it always takes me back to a blank page and I lose all my information I just typed in, Doh!

Anyone else have the problem?

 
administrator
Posts: 2702
Joined: Mon May 17, 1999 5:11 am

RE: Photo Upload Not Working?

Sat Feb 05, 2005 2:15 pm

Sorry about that, fixed.

Regards,
Johan
Working on the site from morning 'till night that's livin' alright (1997-2007)
 
atomother
Posts: 389
Joined: Sat May 22, 1999 8:47 am

RE: Photo Upload Not Working?

Sat Feb 05, 2005 2:18 pm

ok, good it wasn't me... Thanks!
 
DLKAPA
Posts: 7962
Joined: Wed Dec 03, 2003 10:37 am

RE: Photo Upload Not Working?

Sat Feb 05, 2005 5:23 pm

....Tim is actually uploading some photos? WOW!

I hope they're from Denver, we haven't seen much of ya in awhile  Big grin
And all at once the crowd begins to sing: Sometimes the hardest thing and the right thing are the same

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests