Moderators: richierich, ua900, PanAm_DC10, hOMSaR

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
 
moderators
Moderator
Topic Author
Posts: 365
Joined: Thu Apr 29, 2004 6:33 am

Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 2:47 pm

Since its difficult to keep the other thread focused:

Please post bug reports and report issues stemming from the recent server migration here.

Keep it short and simple, with a screenshot if necessary to highlight the issue.

Comments/Concerns should be posted in the other thread

We'll kick this off with the last update from Henrik:

A lot of automatically generated things should be fully up and running now. Have a look at the first page to begin with. Please report problems.
Please use [email protected] to contact us.
 
ayqzbr
Posts: 38
Joined: Sun Mar 25, 2007 11:40 pm

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 3:21 pm

Given that the biggest concern during the migration has been the complete lack of communication, it might be useful to change the link on the main page from a now locked and out of date thread to one of these current threads - and make that link much bigger than it has been all along so it will be seen.
 
diezel
Posts: 622
Joined: Mon Oct 14, 2002 6:50 pm

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 3:26 pm

Keywords search on the photo search page is extremely slow. It takes up to a minute to display a page.

Thanks,

Roel.
Never be afraid of what you like. (Miles Davis)
 
maiznblu_757
Posts: 4952
Joined: Fri Mar 01, 2002 12:05 pm

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 3:31 pm

Still...

I can only login when posting a message, I cannot login via: https://www.airliners.net/login/
 
ohthedrama747
Posts: 244
Joined: Mon Jan 31, 2005 3:59 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 3:35 pm

When clicking on more topics on the main page sometimes I get "No Hits" with the 747 at the top etc.

Very strange.

G
 
User avatar
mighluss
Posts: 995
Joined: Tue Oct 02, 2001 12:11 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 3:36 pm

Tiny Top Rated Photos in the homepage! (sorry, I've been unable to post a screenshot)
Miquel.
 
IFEMaster
Posts: 4164
Joined: Tue Feb 21, 2006 5:17 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 3:55 pm

Sometimes when hitting the 'Preview the Post' button, I'm asked to log in, even though I am already logged in. Doesn't happen every time...perhaps 1 in every 5.
Delivering Anecdotes of Dubious Relevance Since 1978
 
oldman55
Posts: 1479
Joined: Wed Jan 21, 2004 11:38 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 3:57 pm

Just checked; still no chat! That always seems one of the last glitches to be fixed  Sad
too bad most of us get too soon old and too late smart
 
AC320
Posts: 2809
Joined: Fri Jan 05, 2001 11:29 pm

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 4:00 pm

Quoting Oldman55 (Reply 7):
Just checked; still no chat! That always seems one of the last glitches to be fixed

From the last thread:

Chat - on hold, second in priority to some other issues we are experiencing.
fuddle duddle
 
ShyFlyer
Posts: 4698
Joined: Fri Jun 19, 2009 11:38 pm

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 4:04 pm

Not sure if this is a bug or not, but I'll report it anyway.


Not sure if the "New Photos Added Since Your Last Visit" feature is working properly. If it is, well then, everything is functioning properly on my side of things.  Big grin
I lift things up and put them down.
 
KFLLCFII
Posts: 3595
Joined: Sat Sep 11, 2004 7:08 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 4:09 pm

Quoting AC320 (Reply 8):
From the last thread:

Chat - on hold, second in priority to some other issues we are experiencing.

And many of the issues the site was experiencing when they posted that have been rectified.

So we're simply reminding them in the Bug Report thread that it still needs to be worked out (if they forgot).  Wink


PS- I took a hint on my second post deletion referring to the chat that the first wasn't in fact a "disappearing post" issue. But how's this for a bug: Lack of a post deletion email.
"About the only way to look at it, just a pity you are not POTUS KFLLCFII, seems as if we would all be better off."
 
ORFflyer
Posts: 3142
Joined: Sat Apr 09, 2005 2:42 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 4:22 pm

Quoting KFLLCFII (Reply 10):
But how's this for a bug: Lack of a post deletion email.

I put that in the old thread - don't know if it's working now, as I haven't had any deletions that I know of....

I had a couple last week. One was a whole thread I started, and the other was a post. Still no e-mail.
 
Cubsrule
Posts: 14631
Joined: Sat May 15, 2004 12:13 pm

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 5:00 pm

I'm occasionally getting a blank white screen when I attempt to open a thread (no thread deletion notice or "sorry no hits," though, at least not yet).
I can't decide whether I miss the tulip or the bowling shoe more
 
airfoilsguy
Posts: 3485
Joined: Sun Oct 09, 2005 7:28 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 5:13 pm

It's not a near miss it's a near hit!!
 
D L X
Posts: 12680
Joined: Thu May 27, 1999 3:30 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 5:20 pm

No notifications for things like photos rejected/accepted, or posts removed.
 
Cubsrule
Posts: 14631
Joined: Sat May 15, 2004 12:13 pm

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 5:24 pm

We're also still having some missing post issues. Here's a thread that is missing the first couple of replies.
(by Oct 10 2007 in Civil Aviation)
I can't decide whether I miss the tulip or the bowling shoe more
 
Cubsrule
Posts: 14631
Joined: Sat May 15, 2004 12:13 pm

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 5:26 pm

Evidently, I have discovered another bug. The thread in question is the thread about CLT-SAT, which is missing I believe the original post (by EddieDude) and the first three replies. However, I just opened it and found all 4 of those posts.
I can't decide whether I miss the tulip or the bowling shoe more
 
unattendedbag
Posts: 2191
Joined: Wed Oct 08, 2003 10:35 pm

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 5:54 pm

I am having trouble uploading photos to my profile and when I am able to upload them, I am having trouble adding them to a post using the "Add Images" link above the text box.
Slower traffic, keep right
 
maiznblu_757
Posts: 4952
Joined: Fri Mar 01, 2002 12:05 pm

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 6:23 pm

Quoting Airfoilsguy (Reply 13):
http://dm.airliners.net

Why? I cannot login there either.
 
maiznblu_757
Posts: 4952
Joined: Fri Mar 01, 2002 12:05 pm

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 6:32 pm

http://dm.airliners.net/search/index.main?statRange=A


The stats on the right side of the page are not updating. Its showing I have 845 photos. When I click on the 845 link, it shows the correct number, 847. Average views are not correct as well.
 
G-CIVP
Posts: 1561
Joined: Tue Mar 20, 2001 6:38 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 6:35 pm

The counter is inconsistent between 'views'. For example, if you search by airport, e.g. Haneda, the top photo 1274271 has 935 views. If you then select the photographer, in this case, 'LHR Photos', the number of views for 1274271 jumps to 941. Obviously the number of views will alter over time but my point is the different views are always seem to be out of sync. I think this has been a long term problem and not one necessarily caused by the transition.
 
express1
Posts: 847
Joined: Tue Jun 27, 2006 2:08 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 6:51 pm

Quoting AC320 (Reply 8):
Chat - on hold, second in priority to some other issues we are experiencing

And which of those issus are you experiencing?

dave
David.S cavanagh since 1961,if you can do better,then show me.
 
User avatar
mariner
Posts: 19473
Joined: Fri Nov 23, 2001 7:29 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 8:22 pm

Last night was tedious - I had to relaod every page several times - but today I'm buzzing around with no bugs, except -

- the "posts read/unread" (in Civil Aviation) counter seems to have given up the ghost completely - on new threads, but not on old ones.

New threads (today) show "all unread" all the time. Old threads (yesterday) show me how many posts I have read and not read.

Here, on Site Related, it is working fine. Odd.

mariner
aeternum nauta
 
iwok
Posts: 979
Joined: Wed Jan 26, 2005 2:35 pm

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 8:41 pm

Dare I say things are running well?

I did a complex photo search for aircraft in Botswana and it was fast and accurate, and also the little preview counter worked great as well.

-iwok
 
itsnotfinals
Posts: 1573
Joined: Sun Mar 04, 2007 8:51 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 9:02 pm

it's getting a LOT better!!! also the speed to get to threads seems to be 80 to 100% faster - of course I am a lot less hops away from sweden  Smile


hang in there
Speedbird 178 Heavy, FINAL runway 27L
 
User avatar
Stitch
Posts: 27311
Joined: Wed Jul 06, 2005 4:26 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 9:06 pm

I hope that a report that things are working much smoother and better this afternoon is not considered a "bug", but is considered relevant feedback for this thread.  thumbsup 
 
LIPH
Posts: 841
Joined: Mon May 17, 2004 6:29 pm

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 9:39 pm

Some of my recent uploads have disappeared...  Sad

Ciao
Life sucks. Then you die. Live fast, die young.
 
User avatar
Stitch
Posts: 27311
Joined: Wed Jul 06, 2005 4:26 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 11:06 pm

Quoting Stitch (Reply 25):
I hope that a report that things are working much smoother and better this afternoon is not considered a "bug", but is considered relevant feedback for this thread.

Well that will teach me. Now getting the "142 users checked-in" status, plus the Forum Index is full of "Re:" threads and I am getting the "No hits" error again...
 
Blackprojects
Posts: 527
Joined: Wed Jul 25, 2007 5:22 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 11:14 pm

I keep getting the white screen and the message about a dead link or deleted thread when trying to read this thread its interesting that it just happens and then after a few seconds and a screen refresh it goes away and i can get in..
 
trekster
Posts: 4319
Joined: Fri Dec 26, 2003 2:47 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 11:21 pm

Right,

Non av and civ av now say last post is 23 hours or so, and also just got a message box saying I had 2 messages, and i have not.
They came yesterday
Where does the time go???
 
exFATboy
Posts: 1887
Joined: Thu Jul 17, 2003 11:15 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 11:23 pm

Several of my posts from the last few days have vanished, from both Non-Av and Polls & Preferences. And the "stars" on topics I've posted on appear and disappear at random.

And in the last 5 minutes several of the boards have stopped showing postings less than a day old.

I hate to complain, but this is getting ridiculous...
 
ctbarnes
Posts: 3269
Joined: Thu Mar 30, 2000 2:20 pm

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 11:34 pm

I'm staying logged in, so that part's good.

I've noticed the forums have "hiccuped" a few times this afternoon with threads disappearing seemingly at random. About 10 minutes ago, the forum listing seemed to be from earlier in the day, as if the databased had accessed a backup server. Also, the views counters don't seem to be working either.

That's about it for now.

Charles, SJ
The customer isn't a moron, she is your wife -David Ogilvy
 
exFATboy
Posts: 1887
Joined: Thu Jul 17, 2003 11:15 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 11:36 pm

Got a new one - just went back to remove the last sentence in my post above (#30), and when I click "edit post" the box comes up blank.

(I'd wanted to remove the critical remark, as it was more appropriate for the "opinions/thoughts/concerns" thread.)
 
Kristport
Posts: 30
Joined: Wed Aug 22, 2007 11:43 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 11:39 pm

DM Staff-

So far, these are some of the biggest problems I've seen,

Most of the Civil Aviation threads are RE: threads, when clicked on go to the does not exist (white) page, also some Site Related lead to the white page, until refreshed, when they work normal.

Also, when I click to expand someone's reply, i get "Table 'forum.archived_site_related' doesn't exist" in white writing on the blue background

http://i230.photobucket.com/albums/ee76/wlwspanishclub/Problem.png

Thanks to everyone working on this, and hope to see it fully functioning soon.


-KristPort
 
User avatar
mariner
Posts: 19473
Joined: Fri Nov 23, 2001 7:29 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 11:39 pm

Quoting Stitch (Reply 27):
Well that will teach me. Now getting the "142 users checked-in" status,

I spoke too soon, as well.

I'm gettng "sorry, no hits, or "142", or "RE:" I have to refresh several times before it fixes itself.

mariner
aeternum nauta
 
ikramerica
Posts: 15100
Joined: Mon May 23, 2005 9:33 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 11:54 pm

"Sorry, the post you are trying read does not exist (could have been deleted or you followed a faulty link). Click here to return to the forum"

nuf said?
Of all the things to worry about... the Wookie has no pants.
 
flyingbronco05
Posts: 3484
Joined: Fri May 10, 2002 11:43 am

RE: Bug Reports

Wed Oct 10, 2007 11:56 pm

When trying to view the top photos of the past 24 hours, none are found.
Never Trust Your Fuel Gauge
 
AirTranTUS
Posts: 3313
Joined: Tue Jun 21, 2005 9:12 am

RE: Bug Reports

Thu Oct 11, 2007 12:08 am

I keep getting the massage that a post does not exist, but refreshing brings it up. The worst was this thread, which I refreshed >10 times with no luck, so I clicked the original link again and it worked.

When I view some forum indexes, it seems to access an image from 20 hours ago because that is what the posts show as their last reply. Refreshing (sometimes up to 5 times) corrects this problem.
I love ASO!
 
User avatar
PA110
Posts: 1986
Joined: Sat Dec 06, 2003 1:30 am

RE: Bug Reports

Thu Oct 11, 2007 12:10 am

Around lunch time (PDT) everything seemed to be working pretty well. I saw all the updates and new posts from moderators. I then came back at 5pm PDT, and I was seeing a total of 131 users signed in, no posts whatsoever from today, and was unable to enter any of the threads. I tried everything I could think of to refresh and clear the cache from my local machine. Nothing worked. I then decided to sign out and sign back in and voila! ... or so I thought. The same bugs are continuing - not being able to open threads, dead or inactive links. Incomplete threads, missing users, etc...

Exactly I don't see any recent post acknowledging that the same old problems that were supposedly fixed yesterday are back.
Look, it's been swell, but the swelling's gone down.
 
Mir
Posts: 19491
Joined: Mon Jan 05, 2004 3:55 am

RE: Bug Reports

Thu Oct 11, 2007 12:20 am

Things were working well in the afternoon (Eastern Time), but now it's back to the way it was before, or perhaps worse:

1) Opening the forums brings up threads listed as having their last reply close to a day ago, even though I saw some of the threads, or even responded to them, this afternoon.

2) Opening the threads brings up the "thread does not exist message" (I had to reload this thread about five times before I could get it to come up). If not that, then:

3) The threads don't show up in their entirety. Sometimes the thread starter is actually a reply, sometimes the posts are out of order, sometimes when trying to expand the new replies they just don't come up or come up as repeats of other posts in the thread.

-Mir
7 billion, one nation, imagination...it's a beautiful day
 
Springbok747
Posts: 3993
Joined: Sun Nov 14, 2004 9:13 am

RE: Bug Reports

Thu Oct 11, 2007 12:43 am

I can't find a topic I started in Non-av. I started it about an hour ago, and when I went to non-av...its simply not there. Its not been deleted (I didn't get any email from the mods). So where is my thread? It was called "Plasma/LCD TVs banned in Australia?"

I also keep getting this message everytime I hit the post button

"Table 'forum.archived_site_related' doesn't exist"
אני תומך בישראל
 
Stealthz
Posts: 5558
Joined: Wed Feb 02, 2005 11:43 am

RE: Bug Reports

Thu Oct 11, 2007 1:31 am

Getting quite a few of these, users flipping between 131 & 142 etc, thread does not exist etc but they have been well documented.
One I have not seen mentioned is uploading images to profile, just tried that to illustrate a point in a thread and whilst upload process appeared to work normally, image is not listed in profile.

Cheers
If your camera sends text messages, that could explain why your photos are rubbish!....well that might have changed!!!
 
baroque
Posts: 12302
Joined: Thu Apr 27, 2006 2:15 pm

RE: Bug Reports

Thu Oct 11, 2007 1:58 am

Quoting Stitch (Reply 27):
Quoting Stitch (Reply 25):
I hope that a report that things are working much smoother and better this afternoon is not considered a "bug", but is considered relevant feedback for this thread.

Well that will teach me. Now getting the "142 users checked-in" status, plus the Forum Index is full of "Re:" threads and I am getting the "No hits" error again...

The second one saved you from demands to know how you did it, or for some of what you were smoking Stitch! Oho, another new glitch, the smilies will not post. So sorry Stitch, cannot manage a smilie there. [email protected]! Well that worked.
 
locsta
Posts: 288
Joined: Fri Sep 08, 2006 9:53 am

RE: Bug Reports

Thu Oct 11, 2007 2:14 am

total view and average view stats are off for me.
Missed 4 chasing 1
 
monteycarlos
Posts: 2018
Joined: Sun Mar 20, 2005 5:16 pm

RE: Bug Reports

Thu Oct 11, 2007 2:32 am

I think the major issues at today seem to be the threads - which either disappear and then re-appear, or when you post a message they come up in a seperate thread with an "RE:xxx" (xxx = original thread title). Quite a strange set of bugs there...

The positive thing to note is that (touch wood) the photo uploads seem to be working ok now, however there were some issues earlier this morning (aus time) with stuff disappearing.
It's a beautiful night to fly like a phoenix...
 
Springbok747
Posts: 3993
Joined: Sun Nov 14, 2004 9:13 am

RE: Bug Reports

Thu Oct 11, 2007 2:59 am

Is....it.....possible??? !! Everything seems to be back to normal...even my thread reappeared!

I'm not getting any errors. Hope it stays this way.

 Wow!
אני תומך בישראל
 
ShyFlyer
Posts: 4698
Joined: Fri Jun 19, 2009 11:38 pm

RE: Bug Reports

Thu Oct 11, 2007 3:04 am

As of 0300 UTC 10 OCT 2007, I have not noted any problems within the forums.

However, when searching the photo database:

The Photos matching your query feature never completes "updating."
I lift things up and put them down.
 
flyheligirl
Posts: 313
Joined: Thu Aug 16, 2007 11:14 am

RE: Bug Reports

Thu Oct 11, 2007 3:29 am

Hi all,

It's 8:12 p.m. and I'm saving my updates for the end of the day so they remain as up to date as possible. Our team has been working out the forum bugs all day and most of them seem to be gone. There should be no more file not found or missing posts. If there are still problems, please let us know and we'll continue to work through this.

Chat should be up and working by end of day tomorrow.

News is working and we will be testing the newsletter tomorrow. Since we fixed the news, the newsletter may work by domino effect. No guarantee yet until we test fully.

The photo counters and check-in numbers are in progress.

There are many more bugs we know, but I'm trying to address the major ones now and will continue to go down the list. I've read this entire thread though and just because I did not address your exact issue does not mean that it has not been noted. It has and we are working on ironing out all bugs, big and small.

Progress seems much faster at this point and things are looking brighter. Airliners.net will be up and running soon and I will continue my updates to you on our progress.

Thanks for your patience.

Monique
 
Mir
Posts: 19491
Joined: Mon Jan 05, 2004 3:55 am

RE: Bug Reports

Thu Oct 11, 2007 4:28 am

I have also noticed improvement in the forums. About the only thing that's still not working are the thread view counters.

-Mir
7 billion, one nation, imagination...it's a beautiful day
 
ctbarnes
Posts: 3269
Joined: Thu Mar 30, 2000 2:20 pm

RE: Bug Reports

Thu Oct 11, 2007 5:10 am

Yes, forum is much better tonight. Thanks for all your hard work!

Charles, SJ
The customer isn't a moron, she is your wife -David Ogilvy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

Popular Searches On Airliners.net

Top Photos of Last:   24 Hours  •  48 Hours  •  7 Days  •  30 Days  •  180 Days  •  365 Days  •  All Time

Military Aircraft Every type from fighters to helicopters from air forces around the globe

Classic Airliners Props and jets from the good old days

Flight Decks Views from inside the cockpit

Aircraft Cabins Passenger cabin shots showing seat arrangements as well as cargo aircraft interior

Cargo Aircraft Pictures of great freighter aircraft

Government Aircraft Aircraft flying government officials

Helicopters Our large helicopter section. Both military and civil versions

Blimps / Airships Everything from the Goodyear blimp to the Zeppelin

Night Photos Beautiful shots taken while the sun is below the horizon

Accidents Accident, incident and crash related photos

Air to Air Photos taken by airborne photographers of airborne aircraft

Special Paint Schemes Aircraft painted in beautiful and original liveries

Airport Overviews Airport overviews from the air or ground

Tails and Winglets Tail and Winglet closeups with beautiful airline logos