Page 1 of 1

"This value is already used"

Posted: Thu May 02, 2019 5:55 pm
by Dysko
I've been trying to upload a pic of PC-6 Turbo Porter reg F-GSAT (already available in the database).
However, when selecting any of the available options given by the autocomplete feature, I get a "This value is already used" error in the "Version" field.

Image

As you can see, "New entry" is not selected.

When pressing the "Submit Photo" button, the upload fails due to this error.

What should I do?

Thanks in advance :)

Re: "This value is already used"

Posted: Thu May 09, 2019 6:31 pm
by Dysko
Sorry to sound insisting, but is there any news on this? It is still impossible to upload any photo of Pilatus PC-6/B2-H4 Turbo Porter (I tried inserting different regs with the same version as a test, and it still shows that error).

Re: "This value is already used"

Posted: Thu May 09, 2019 9:21 pm
by airkas1
Hi,

Sorry for the delay, I've just E-mail the editors about this problem. I tried to replicate the issue and got the same error. Either they will respond here or I will relay the info I get from them.

Re: "This value is already used"

Posted: Thu May 09, 2019 9:27 pm
by Miguel1982
Shouldn’t the “Aircraft Manufacturer Filter Enabled” be set to “Yes”? I guess setting it to “No” makes the site try to insert new values in the database, and that fails as the value already exists. Just a guess on my side.

Re: "This value is already used"

Posted: Sun May 12, 2019 10:30 am
by airkas1
It should be fixed now, thanks to the editors. Can you try again please?

Re: "This value is already used"

Posted: Sun May 12, 2019 2:02 pm
by Dysko
airkas1 wrote:
It should be fixed now, thanks to the editors. Can you try again please?

I've just uploaded the photo, everything seems to be working fine now!
Thank you very much! :)

Re: "This value is already used"

Posted: Mon Nov 18, 2019 8:32 pm
by Dysko
It's happening again, this time with the IAR-46S motorglider (registration YR-BVH if you want to try yourself):
Image

Thank you for your assistance! :)

Re: "This value is already used"

Posted: Thu Nov 21, 2019 7:02 pm
by Dysko
I tried to insert the reg of a plane of the same model (YR-BVJ), and then changed the info, and everything worked.
Go wonder why.